Грозни мазни гърди

03.12.12
15:29

Здравейте!МОЛЯ ВИ дайте ми съвет какво да правя с тези гърди..тренирал съм (не много сериозно) и сега тренирам(така като ги гледам също не много сериозно) и направо не знам не се понасям:(

ето още 2 снимки  :Х

Мнението беше редактирано от Иван Желязков на 03.12.12 15:31.

03.12.12
15:37

1во Изгради си режим на хранене и тренировки, като виждам напредък никакъв нямаш затова започни с кръгови тренировки за начинаещи и не пропускай тренировка! Тренирай здраво, храни се правилно! Всичко за което говоря можеш да намериш в сайта! Ако искаш да промениш себе си трябва много труд, ако не го желаеш истински няма да го постигнеш!

Ами по принцип другите мускулни групи ми се развиват значително по-добре от гърдите.И не знам очевидно има много мазнини по тях  , а другите мускулни групи ми напредват но гърдите изобщо не помръдват.

03.12.12
15:44

Натрупай мускулна маса и проблема ще ти се реши.

03.12.12
16:04

На снимката не виждам другите мускулни групи да са ти толкова напреднали, че гърдите да ти изостават! Стига си се самосъжалявал, че са ти били мазни и т.н. Просто започвай редовни тренировки и ако мислиш, че с магическа пръчица за няколко дни ще ти се оправят жестоко се лъжеш!

Е ти сам казваш, че не тренираш сериозно. Както тренираш така и изглеждаш.
Затова започвай да тренираш сериозно. Слагай по-тежко на лежанката и прави по 4-6 повторения по 3-4 серии, същото полулег и кофички и това е. Като качиш работните тежести с 10-тина килограма съм сигурен, че гърдите ти ще изглеждат доста по-добре. Естествено това няма да стане за седмица, месец или два, трябва ПОСТОЯНСТВО!

Благодаря , че ми обърнахте внимание..и наистина след тренировка изглеждат много по-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1