Няколко въпроса за ДХЕА

Темата е заключена.

31.08.05
19:44

DHEA-който е пробвал,нека сподели как е :) Ефекти,странични ефекти,има ли полза да се пие.

31.08.05
20:41

не съм пил, но не съм чул някой да е казал че има ефект.

ST

31.08.05
21:22

дхеа не е забранен медикамент следователно задаи си вапроса в друг раздел на този форум

31.08.05
21:34

[quote author=“stanko”]дхеа не е забранен медикамент следователно задаи си вапроса в друг раздел на този форум

aко някой мод прецени че темата не е за тука да я премести :) Иначе незнам дали прохормоните не са забранени

31.08.05
21:46

слаба работа или поне на мене не ми подеста пих сумта вереме и ефект нулев !

П>С изводите сами може да си ги извадиш имай предвид че в същотото време и креатин и протеин но салба работа !

03.09.05
20:39

А аз искам да попитам дали някой е пил един продукт на Оптимумнутришън който е подобен на ДХЕА-та,мисля че се казваше Триболус нещо си.И искам да питам дали  има ефект,как действа и какви пари е?? :)

03.09.05
22:29

Отказах се от дхеа-та и почнах Тибестан...този на Софарма по 4таб. на ден.Някой ако го е пил нека сподели какъв е бил ефекта и кажете с какво е удачно да го комбинирам(без анаболни стероиди :) )

17.09.05
15:19

За сега ефекта е  добър(от трибестана), 2 седмици-2кг, и по 0.5см на ръцете,кофтито е че и талията расте :)

[quote author=“SteeL”]А аз искам да попитам дали някой е пил един продукт на Оптимумнутришън който е подобен на ДХЕА-та,мисля че се казваше Триболус нещо си.И искам да питам дали  има ефект,как действа и какви пари е?? :)

Алооооооо Дехидроепиандростеронът и Трибулус Терестрис са различни неща! Пък теми за Трибулус във форума колкото искаш. Потърси малко.

KP

17.09.05
16:45

[quote author=“murdera”]DHEA-който е пробвал,нека сподели как е :) Ефекти,странични ефекти,има ли полза да се пие.

Аз бих комбинирал ДХЕА с други анаболи, но трябва да се знае, че комбинацията с тестостерон, и тестостеронови естери е противопоказна. Анаболните вещества които могат да се комбинират с ДХЕА са
метандиенон,
нандролон (и естера му на декановата киселина)
болденон (и естерите му: на пропионовата  и оцетната киселина)
станозолол.
Сам по себе си ДХЕА се превръща в тестостерон, и ефекта му би трябвало да е като този на тестостерона.

17.09.05
17:24

[quote author=“kpo”][quote author=“murdera”]DHEA-който е пробвал,нека сподели как е :) Ефекти,странични ефекти,има ли полза да се пие.

Аз бих комбинирал ДХЕА с други анаболи, но трябва да се знае, че комбинацията с тестостерон, и тестостеронови естери е противопоказна. Анаболните вещества които могат да се комбинират с ДХЕА са
метандиенон,
нандролон (и естера му на декановата киселина)
болденон (и естерите му: на пропионовата  и оцетната киселина)
станозолол.
Сам по себе си ДХЕА се превръща в тестостерон, и ефекта му би трябвало да е като този на тестостерона.

мерси за инфото,обаче кинтите отидоха  за Трибестан :)

KP

19.09.05
17:25

[quote author=“murdera”] мерси за инфото,обаче кинтите отидоха  за Трибестан :)

о да трибестана е много скъп препарат.
На ден ти трябва 1 г. при цена от 25 до 33 лева за 60 х250 мг капсули...
Аз не бих го взимал!

19.09.05
22:25

24.5лв. на заводска цена :) общо 4 кутии :)

KP

20.09.05
10:29

[quote author=“murdera”]24.5лв. на заводска цена :) общо 4 кутии :)

Ми да сметнем една капсуала излиза 0.41 (24,5/60=0,4083)
на ден ти трябват 4 капсулки => 1,63 лв. дневно. Все едно пушиш! Някой хора предпочитат да си вземат за тая цена едно New Victory Blue®!
ОК на седмица ти излиза 11,43 лв. което го прави точно толкова колкото Deca durabolin®-a на черно.
Но ефекта същия като на Деката ли е?
:D

20.09.05
13:52

[quote author=“kpo”][quote author=“murdera”]24.5лв. на заводска цена :) общо 4 кутии :)

на ден ти трябват 4 капсулки => 1,63 лв. дневно. Все едно пушиш! Някой хора предпочитат да си вземат за тая цена едно New Victory Blue®!
ОК на седмица ти излиза 11,43 лв. което го прави точно толкова колкото Deca durabolin®-a на черно.

е тая Deca не е ли вредна?

20.09.05
14:16

[quote author=“murdera”][quote author=“kpo”][quote author=“murdera”]24.5лв. на заводска цена :) общо 4 кутии :)

е тая Deca не е ли вредна?

безредни неща на тоя свят няма :lol:  сичко е в дозата.... ето ти малко писано за деката....

Инжекционен стероид получен от 19-Nortesterone. Този препарат проявява умерена андрогенна активност и силен анаболен ефект. Това го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Слабо токсичен е спрямо черния дроб и ароматизира само при високи дози. Този стероид може да баде използван както за релеф така и за маса. Този стероид може да баде използван както за релеф така и за маса. Атлетите го комбинират с различни други препарати и получават отлични резултати. Това е един добър препарат като основа за много стероидни цикли. Получаван е добър разултат с много малко странични ефекти. Има репутацията на препарат, който облекчава болката от контузии и травми. Атлети имащи контузии в раменете, коленете и други стави разказват,че тези оплаквания престават по време на използването му. Този продукт драстично позивитизира азотния баланс и времето за вазстановяване между тренировките. Най-често срещаните дози при мъжете са от 200-400 mg седмично,а при жените 50-100 mg на седмица.Това са умерени дози, при които рядко се наблюдават рязко изразени странични ефекти

аз не съм я ползвал ... но знам че има добра репотация :P но само от деката .... надали ще имаш много голями резолтати но сичко дет качиш ще е качествено абе я говори с графа направо той е правел цикал с дека :D

KP

20.09.05
17:17

[quote author=“murdera”] :Dе тая Deca не е ли вредна?

a трибестана безвреден ли е?
Кво като е растение, и кво като е билка!
Знаеш ли колко отровни растения - билки има?
Конски кестен, Тис, и ... абе от одавна съм им забравил имената....

20.09.05
20:46

[quote author=“kpo”][quote author=“murdera”] :Dе тая Deca не е ли вредна?

a трибестана безвреден ли е?
Кво като е растение, и кво като е билка!
Знаеш ли колко отровни растения - билки има?
Конски кестен, Тис, и ... абе от одавна съм им забравил имената....

Абе билки колкото искаш, ама Трибулуса си е доста по-добре отколкото стероиди, ще ме извинявате! Пак трябва да се взима на цикли, понеже ще ти се пообърка хормоналния баланс!

KP

21.09.05
13:46

[quote author=“YODA”]
Абе билки колкото искаш, ама Трибулуса си е доста по-добре отколкото стероиди, ще ме извинявате! Пак трябва да се взима на цикли, понеже ще ти се пообърка хормоналния баланс!

Няма кво да те извиняваме, Трибестана, както и да го гледаш е стероид. Така че да си е доста по-добре не знам от къде черпиш тази информация.

21.09.05
15:08

[quote author=“kpo”][quote author=“YODA”]

Няма кво да те извиняваме, Трибестана, както и да го гледаш е стероид. Така че да си е доста по-добре не знам от къде черпиш тази информация.

стероид е ,но неанаболен стероид :)

KP

21.09.05
15:17

[quote author=“murdera”]стероид е ,но неанаболен стероид :)

ами щом няма анаболно действие за какво го препоръчвате?
За по-добра сперматогенеза ли?
http://www.tribestan.com/pharmacology.phtml

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1