30.11.12
16:46
Ако все още има някой, който не знае - нека види тук и тук.
Тази тема ще е за общи коментари за събитието.
Искам и тук да пожелая на машините безаварийно състезание и да дадете най-доброто от себе си.
Ако някой може да поства от мобилен тел. резултати направо от залата, ще е най-добре 8-)
П.П.
По независещи от мен причини, отбор от Варна няма да има. Все пак ще направя възможното да се организира същото състезание за варненската група, но на открито. Резултатите няма да са валидни за официалното класиране, но ще е добро “сверяване на часовниците”
30.11.12
17:06
казано от Vic на 30.11.12, 16:46:
Ако някой може да поства от мобилен тел. резултати направо от залата, ще е най-добре 8-)
Ще се опита. :)
01.12.12
12:12
Класиране към момента. :)
01.12.12
13:20
Още.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.12.12 17:48.
01.12.12
13:58
Още.
01.12.12
16:51
Нищо друго не споделяте,за състезанието,но не се и учудвам :) вероятно в момента набивате мешани скари и сачове с много вино в някое кръчме :)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 01.12.12 16:53.
Ей, кажете как е минало, не ни оставяйте в неведение! :) От тия класирания с доста напъване стигнах до извода, че явно има някакви категории и при жените, и при мъжете, но кой в коя категория е и какво е класирането не ми стана съвсем ясно.
01.12.12
17:53
Класирането беше само за моментен статус на събитията, както Vic помоли. Ще се постараем да представим максимално подробно какво се случи (текст, снимки и видео).
В лично качество останах много доволен от това, което видях като зрител и благодаря на Юли и другите съорганизатори за възможността!
казано от Димитър Михайлов на 01.12.12, 17:53:
Класирането беше само за моментен статус на събитията, както Vic помоли. Ще се постараем да представим максимално подробно какво се случи (текст, снимки и видео).
В лично качество останах много доволен от това, което видях като зрител и благодаря на Юли и другите съорганизатори за възможността!
Добре де, хайде преди подробния репортаж, сподели в лично качество как са завършили момчетата и момичетата. :)
01.12.12
18:14
Ето тук постепенно ще се обновява с информация за състезанието.
Засега може да видите крайното класиране на всички състезатели, както и кои станаха отборни победители при мъжете и при жените.
01.12.12
18:26
Радвам се ,че успях да дойда и да се видя с доста народ! Много ми хареса състезанието и искам да поздравя както състезателите така и организаторите !
Извинявам се за спама но това 8кг, 16кг как се определя нещо не са ми наясно категориите?
01.12.12
18:30
казано от Pavel на 01.12.12, 18:29:
Извинявам се за спама но това 8кг, 16кг как се определя нещо не са ми наясно категориите?
Както пише в линка, който Вик е пуснал в началото на темата:
“Мъжете и дамите ще са разделени на 3 категории. 16,24 и 32 за мъжете и 8,16 и 24 за жените. За да определите категорията си вижте с коя пудовка можете да направите над 30 суинга ( до хоризонтала за дамите и до вертикала за мъжете). Ако сте дама и това е 16кг пудовка, то вие сте в категория 16кг.”
Благодаря за класирането, Юли!
Мога само да гадая колко оспорвано е било! :)
Поздравления за всички участници - мисля, че повечето тук можем да си представим какво сте вложили в подготовката и какво ви е коствало това!
Чух се със Слави след края на състезанието - много беше доволен, добро състезание се получило. (y)
Специални благодарности на Маргото, която ме държеше в течение за резултатите от първия комплекс с СМС-и. (bow)
Завиждам най-чистосърдечно на състезателите!
П.П.
Юли,
Нищо не разбрах от обясненията на Славко за втория комплекс... Спомена за кълбета, които автоматично изключват възможността да се прави на открито, ще трябва да импривизирам утре.
01.12.12
19:32
Аз не успях да дочакам края на състезанието и си тръгнах малко по-рано, но мога да кажа, че съм възхитен от това, което видях.
Не следях отбори, класирания и т.н., но сърцето ми туптеше на максимални обороти докато гледах как всички там даваха цялата си душа и сърце.
Организацията беше страхотна...въобще, нямаше грешка.
Останах впечатлен от представянията на Марина, Витан, Марин, Блага и Слави.
За Елизабет и Надя просто нямам думи. Дълбок полклон за силата и волята, която показаха!
Иво...все още търся думи...няма как да опиша лекотата, с която размяташе тежестите. Просто страхотен!
Публиката също беше страхотна. Прекрасни лица и тела навсякъде! Много BB-Team-ъри бяха сред публиката. Не успях да полафя особено с тях, но очите ми бяха върху машините. Веско дори не съм го видял, че е там.
Ако съм пропуснал да спомена някой да не се сърди. Гледах всички и наистина ви свалям шапка. Да четеш по дневниците кой как тренира е едно, но като ги видиш на живо в такова състезание...просто уникално!
Имаше още много яки момчета и момичета, които също поздравявам. Нямаше слаб участник. Всички се раздаваха на макс!
Да не забравя да благодаря и на Юли! Без него нямаше да мога да изпитам цялото това удоволствие. Нека се взима пример от него и такива събития да бъдат все по-чест повод да се събираме.
01.12.12
22:16
Малко снимки има качени в албума във фейсбук.
Като получа и от другите снимки и клипове ще има още.
Много интересно се получи! Поздрави на всички Машини - раздадохте се, и то с усмивка :) :) :)
02.12.12
10:11
Битка на Машини беше
Залата в екстаз ехтеше.
Много аз се възхитих
И ви пиша този стих.
Тоди всичките размаза
До един ги тя отказа.
Надя също се раздаде
И до край се не предаде
Блажка прави много „стойки”,
А Марина доста бройки.
А пък нашите момчета
Силни бяха кат бичета.
Ивчо, Славко и Илия
Няма кой да ги надвие
Вито също се прослави
А Марин геройства прави.
Владимир Караиванов, 01.12.2012 г.
Свалям шапка на участниците в състезанието!
Всички се раздадоха напълно и показаха много хъс и спортна злоба.
Големи сте симпатяги, бре!
Бате Влади, трябваше да се снимаме, ама май не се намерихме след състзанието :D
Доста кифленски го раздавах на състезанието, ама имаше доста мъже, няма как 8-)
Слабост сте ми!
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.12.12 11:33.
Поздравления от мен на участниците! Всички заслужават адмирации.
За жалост гледах само протокола от състезанието.
Особено ме впечатли представянето на Надя, великолепен напредък!
02.12.12
12:23
Аз лично съм съгласен да няма никакви други материали от състезанието,само и само да видя пак тягите на Ивайло,моля ви,някой да каже,че ги е снимал !!! :D
02.12.12
12:23
Иначе браво на всички състезатели !!!
Мнението беше редактирано от Intolerante на 02.12.12 12:23.
02.12.12
12:33
О, ако може да изведем акценти от състезанието, дано има снимков / видео материал на момента, когато Вито беше върнат в боя (на третия комплекс). Холивудска продукция от високо ниво. :)
02.12.12
12:55
Организацията явно е била на ниво,поздравления!
Аз друго си мисля, трябва сега варненската група да направи конкурентно състезание - Rage Against the Machines :) и след него и двете групи - The Final Battle. :)
Аз имам видео как Марти влачи Вито за последните 20 секунди да направи още 4 бърпита.
02.12.12
14:30
казано от Блага на 02.12.12, 10:20:
Бате Влади, трябваше да се снимаме, ама май не се намерихме след състзанието :D
Доста кифленски го раздавах на състезанието, ама имаше доста мъже, няма как 8-)
Слабост сте ми!
Обещах, но като видях колко сила и сексапил са събрани в теб малко се изплаших, защото си нямам доверие. :D
Сега, като си призна, че мъжете са ти слабост разбирам, че съм постъпил правилно и съм се спасил навреме.
37+ ми е любимата категория :D
Браво за бързото изнизване, завидно, завидно (handshake)
Добра организация, страхотна атмосфера, готини и най-вече натренирани хора !
Юли, давай обзора на мъже 32кг и повече снимки на ‘момчетото с краката’ 8-)
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.12.12 11:36.
03.12.12
11:51
казано от Блага на 03.12.12, 11:36:
Юли, давай обзора на мъже 32кг и повече снимки на ‘момчетото с краката’ 8-)
Докато твоя конгломерат не купи моя сайт даването ще е според моето свободно време и план ;)
А ако ми изпратите и вие какво сте снимали, то ще има повече медия за любимците ти, тъй като аз на състезанието по някаква случайност бях зает с други по-маловажни неща от снимане.
По някаква странна случайност, ние бяхме на състезанието да се състезаваме, не да се снимаме ;)
Има клипове, но Доктoрът не ги е свалил, като ги свали, ще бъдат разпространени във всички възможни медии, а ако искаш, може и лично да ти ги предоставя.
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.12.12 12:10.
Той май вас мъжете ви е снимал само на кондициите, иначе жените ни има снимани и култови коментари от типа на:
“Брао Метъл, страхотно пускане на щангата, отработено” - Щото на ОХС другите хвърляха, а аз си я пусках обратно на врата и бам бам, Димо Бенев извърташе очи чак на култовите щети, които си причинавах на малкия мозък. :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.12.12 13:26.
Юлката беше като шесторъкия шива, сигурно е станал кривоглед, а така трудно се снима...
Сори, че не помагахме повече и си бъркахме в носовете, добре, че беше да ни ръчнеш малко та с Марти да пообръщаме :)
А подиума го построихме, ама някакви състезатели им трябваха тежести и го разрушиха :D
Като цяло толкова се бях захласнал да гледам Машините, че не помня дори дали благодарих на организаторите, та отновно едно огромно Еваля за ентусиазма, желанието и реализацията!
03.12.12
13:48
Всеки, който има някаква медия от състезанието, може да се свърже с мен тук, във фейса или на мейл (yulisgym@gmail.com) и да ми я изпрати. Така обзорите за категориите ще бъдат още по-богати на снимков и видео материал, тъй като моите хора помагаха по организацията и не можеха да покрият всичко с клипове и снимки.
Горе-долу ей така изглеждаха нашите 32-ки :)
Ама при нас са машини, пък там ... анимационни герои :D
Мнението беше редактирано от Kirilov на 03.12.12 19:07.
03.12.12
19:49
За мое огромно съжаление не успях да присъствам, но като човек бил на доста състезания това което виждам от снимките показва, че организацията е на достатъчно добро ниво.
Юли, направи най-трудното, а именно полагането на основата на подобен вид състезания в Родината ни.
Евала за всички участници организатори, зрители и т.н.
Догодина с Бургаско участие :)