Бягане след силова тренировка при покачване на мускулна маса ?

03.12.12
18:53

Удачно ли е 3x седмично след силова да бягам по тази програма ? http://www.bb-team.org/workout/1335_kak-da-kachim-funktsionalna-masa-v-bedrata
И мога ли да ям веднага след бягането или е по-добре да изчакам 1 час ?

Темата беше редактирана от Todor Stamatov на 03.12.12 18:54.

03.12.12
20:23

При качване на мускулна маса не е удачно за средния потребител, който е системно недохранен. След тренировка е удачно да се спи 2-3 часа, след като сте се натъпкали отвъд възможните граници

Под “недохранен” нямам предвид само калории, а също белтъчини, витамини, минерални соли и разни биоактивни вещества от растителната храна поради кофти качество на храната

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 03.12.12 20:24.

BD

03.12.12
20:29

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:39.

03.12.12
20:32

казано от Mitko Maidena на 03.12.12, 20:29:

Защо след трен да ляга,няма ли повечето от храната да са натрупа като мазнини?Когато спим храната много бавно са усвоява,бях чел за сумистите,че нарочно са тъпчали с храна и после лягали за да качат яко мазно...

Когато спиш, се възстановяваш. Ако си тренирал както трябва, тялото ще е понесло такова натоварване, че и през ум няма да му мине да качва мазнини. Това е и начин да излезеш на положителен калориен баланс, което е голям проблем за хората със свит стомах, които искат да станат по - големи и яки

Сега погледнах програмата - не знам доколко можеш да качиш маса само със спринтове, освен ако не са на много висок наклон.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 03.12.12 20:33.

03.12.12
21:11

Ама аз тая тренировка за бягане си я правя между другото, тя няма нищо общо с тренировките ми във фитнеса. Просто ми писна да ставам рано да ходя да търча, а и ако бягам след силова(тренировка във фитнеса) ще спестя време.
Това бягане ми е между другото, просто обичам да бягам, пък дори и като качвам, просто сменям начина на бягане и програмата.

03.12.12
22:13

Ако бягаш три пъти седмично трябва да си нагласиш храненето и почивката, за да компенсират за увеличения енергоразход. Спринтовете много повишават метаболизма часове след бягането.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1