Упражнения за коремни мускули?

04.12.12
14:22

Здравейте!От няколко дена правя тези упражнения:

Обаче стигам до  Leg Up Touch Crunch:

и не мога да го направя, включително и останалите 2 упражнения.
ЩЕ ми дадете ли съвет как да постъпя за да мога да ги направя всичките упражнения от видеото, понеже на мен ребрата ми се виждат, но корема не ми е стегнат и не се виждат плочките, за това искам да си стегна малко корема и да понадебелея.
ЩЕ се радвам ако ми помогнете.

Темата беше редактирана от Даниел Бонев на 04.12.12 14:24.

04.12.12
14:32

И смяташ,че ще “надебелееш” с упражнения за корем? Пази боже.

04.12.12
14:34

казано от balabanov на 04.12.12, 14:32:

И смяташ,че ще “надебелееш” с упражнения за корем? Пази боже.

Не просто искам си стегна плочките.
Кажи какво да правя за да ги правя пълни тея упражнения.

Мнението беше редактирано от Даниел Бонев на 04.12.12 14:35.

04.12.12
14:55

Ти какво очакваш ? За 8 минути да направиш плочки ? Чеее.

На колко години си ? Как се храниш ? Как тренираш ? Килограми ? Ръст ?

04.12.12
17:01

Значи първо да обясня!Почти всеки ден правя тези упражнения от клипа в 1- ми пост.
Храня се 3-пъти дневно.Сутрин хапвам на бързо овесени ядки и кисело мляко по-късно сандвичи с кашкавал и салам.
НА обяд хапвам някаква манджа (супа,кебапчета,кюфтета).
НА вечеря също се храня разнообразно.
Висок съм 175 см и тежа 53-54 кг.(Доста съм слаб)

Ти на това разнообразно ли му викаш? Вземи хапвай някакво месо, че тия салами, кюфтета и кебапчета са доста съмнителни. Вкарай и плодове и зеленчуци, яйца, ядки, семена и чак тогава може да говориш за разнообразно хранене.

04.12.12
23:32

Риби, лимони, кокоси, дивечово месо (pizza)

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 04.12.12 23:32.

05.12.12
15:49

Уффф.Днес направих почти всички, без последното защото се скапах *(а и не можах да направя цялото  Leg Up Touch Crunch).ЗАщо така става, като е level 1?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1