Дневникът на Рали :)

Темата е заключена.

04.12.12
06:45

Здравейте :) Казвам се Ралица ..Висока съм 173 ... Тежа : 60 кг
ЦЕЛ : ОТСЛАБВАНЕ 5 6 кг и Максимално стягане :)
От доста време чета дневниците на различни амбицирани жени и реших освен амбицията която имам изградена да се взема сериозно в ръце за да изчистя изцяло тялото си :) Всеки ден ще пиша с какво съм се хранила и се надявам да изразявате своето положително или нагативно мнение относно грешките ми защото от това имам най голяма нужда за да се преборя с грешките които допускам относно храненето си :)

Темата беше редактирана от Zla_jena на 04.12.12 06:57.

АЧ

04.12.12
12:16

А тренираш ли фитнес или някакъв друг спорт ?

04.12.12
16:43

Да вече 5-ти  месец ходя на фитнес и смея да твърдя че си има голям резултат, но определено има още да чистя :) Слагам снимка :)))))

Мнението беше редактирано от Zla_jena на 04.12.12 16:44.

АЧ

04.12.12
16:45

Каква ти е тренировъчната програма ?

04.12.12
17:16

Да ти споделя чесно по имена хич не ги помня но 3 пъти в седмицата правя корем + ръце + 30 мин кардио 2 пъти крака + 40 мин кардио и 1 път ръце + 20 мин кардио :) предполагам греша но така се самоизлъгах с програмата ха

АЧ

04.12.12
17:42

Ами щом казваш, че има резултат значи не грешиш.

04.12.12
17:50

Ако почнеш да тренираш по програма цяло тяло 3 пъти в седмицата, според мен ще извлечеш повече ползи от тази, която си посочила. Тъй като си още в начален период, възползвай се от кик старта в началото. Такива програми има посочени тук в сайта.
Поздрави !

АЧ

04.12.12
18:22

И аз подкрепям мнението на Владо ;) Действай.

05.12.12
15:58

А може ли да ви помоля да ми дадете линк на програмата която според вас е най подходяща :)

05.12.12
15:59

За нас една програма може да е подходяща за теб , но тялото ти да не я понесе. Затова разгледай фитнес програмите за жени в сайта и сама ще си решиш коя да бъде.

06.12.12
06:05

Добре ще се опитам сама да избера подходяща програма за себе си :) Време е да напиша и менюто си от вчера :))

Закуска : 7:30 - 2 белтъка в микровълнова
Късна закуска : 10:45 - 50 грама стафиди
Обяд : 1 пилешка пържола печена на скара + 50 60 гр чист грах от консерва
Следобяд : 2 3 мандарини
Вечеря : 200 гр салата :)
Лошото мисля също в режима ми е че не пия и много вода :)
чакам мнението ви

06.12.12
09:28

Малко протеин и никакви мазнини , поправи това.

казано от Zla_jena на 06.12.12, 06:05:

чакам мнението ви

Водата - гледай да е поне 30 ml за всеки 1 kg телесно тегло, т.е. в твоя случай се постарай да подгониш 2 l вода дневно.
Храната - крайно недостатъчна и не особено добре балансирана. Опитай се да пресметнеш енергийната й стойност и ще видиш, че това е количество като за малко дете. Не се отслабва така - не е здравословно, а почти сигурно ще се окаже и че няма да задържиш резултатите. Освен това никъде в храната ти не виждам мазнини - в никакъв случай не ги елиминирай от менюто си. Може да си зла_жена, но това не значи, че можеш да бъдеш здрава без качествени мазнини в достатъчно количество. Няма нито една причина да ядеш само белтъците - хапвай яйцата цели. За да отслабнеш трябва да държиш организма в лек калориен дефицит, т.е. да изразходваш мъничко повече енергия от колкото приемаш. За да оформиш визията си, трябва да вкараш мускулатурата в тонус... а това става с тренировки, при това - не леки. На къде отслабваш при този ръст и тегло - нямам представа, но вероятно ще е добре да оставиш суетата настрани. Не съм много уверен, че при ръст 173 cm ще изглеждаш по-привлекателна, ако си 54-55 kg. Спри да гледаш кантара - НИЩО смислено не може да ти каже той. Тренирай редовно и стабилно, храни се качествено и достатъчно. Резултатът ще е следният - ще останеш 60 kg, но ще изглеждаш и ще се чувстваш по коренно различен начин.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.12.12 09:34.

06.12.12
10:04

казано от bruskach на 05.12.12, 15:59:

За нас една програма може да е подходяща за теб , но тялото ти да не я понесе. Затова разгледай фитнес програмите за жени в сайта и сама ще си решиш коя да бъде.

Няма такова нещо като фитнес за жени и фитнес за мъже. Има напъване и резултати, или отпускане и социализиране.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 06.12.12 10:04.

08.12.12
10:53

Здравейте :) ..Храненето ми за вчера беше :
Ранна закуска : 1 кафе + 1 зелена ябълка
Късна закуска : 1 цяло яйце + 2 белтъка в микровълнова + 1 морков
Обяд : 150 гр печено пилешко + салата от настъргани моркови
Вечеря : 100 гр пилешко + салата :)
Вода : около 4 литра :)

Т. Тодорова

08.12.12
11:25

Измисли ли как ще тренираш ? :)

09.12.12
11:59

От утре съм на тази програма http://www.bb-team.org/workout/1323_split-programa-za-otslabvashti-dami

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1