03.12.12
18:35
Здравейте!
Искам вече да се взема в ръце и да постигна една добра фигура и да влезна в добра форма.Попринцип тренирам от известно време,но с почивки поради различни причини(като работа през лятото).От Пловдив съм и ако някой може да ми каже за някой добър треньор,който да може да ми направи програма и хранителен режим да мога да започна както трябва?Защото съм пробвал сам да си правя,но не става и не става...и затова искам някой да ми помогне за това.
На 20 години съм.
Благодаря!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.12.12 19:05.
04.12.12
22:03
Разгледах ти дневника. Според мен основният ти проблем в бил крайно не достатъчно ти хранене... Треньора ще ти даде същите съвети и насоки, които вече си получил в дневника си.
05.12.12
12:44
Значи мислиш,че храната не ми е наред така ли ?Защото аз през цялото време се съмнявах много и в тренировките,които правя.Знам че храната е много важно,но винаги съм си мислел,че нещо не правя както трябва упражненията и тренировките ми не са ефективни.
И още нещо мислите ли че за 200лв на месец може да се направи хубав хр. режим?
05.12.12
13:27
Беше ти направено всичко, но ти така и не направи нищо.
Бе като гледам по каква програма си тренирал последно в дневника - добра е за стажа и силовите показатели. Само дето май не си натискал достатъчно - клек колкото лег. 100% можеш и повече.
Който и да хванеш за треньор, ако не натискаш прогрес няма да видиш.
05.12.12
16:52
Да @James Hinks, съжалявам за това,но тогава не бях толкова нахъсан и нямах толкова голяма мотивация за това.Отново ти се извинявам.
На мен треньора повече ми трябва за трен. програма и хр.режим не за друго.Затова ви писах ако можете да ми препоръчате някой ?
05.12.12
18:51
В която и зала да отидеш има треньори, които ще направят каквото искаш... и тр. план, и хр. режим и ще бъдеш суплементиран на драго сърце, след като това си решил.
05.12.12
19:06
казано от BeaWolf на 05.12.12, 16:52:
Да @James Hinks, съжалявам за това,но тогава не бях толкова нахъсан и нямах толкова голяма мотивация за това.Отново ти се извинявам.
На мен треньора повече ми трябва за трен. програма и хр.режим не за друго.Затова ви писах ако можете да ми препоръчате някой ?
А като не си бил нахъсан и си нямал мотивация, защо си искал помощ? :) И защо не почнеш програмата сега? Трудничка ли ти се вижда?