04.12.12
21:42
Здравейте!
Съжалявам че пускам поредната тема за корем.Сега към въпроса-значи тренирам от 2 месеца а корема го тренирам през ден понякога и през два защото правя по повече повторения много малко ми натоварват корема пресите.Обикновено правя по 300 общо.Като си стегна корема ми се виждат 4 плочки,но мястото над пъпа е малко и ме съмнява да се покажат още 2,а тези 4 са като квадрати но не са изпъкнали.6-те ги напипвам отстрани на пъпа,но са ми казвали че те не изпъкват като другите .Ако трябва да добавя снимки да прецените кажете само ме посътвевайте.Кардио правя,лишавам се от тостери,дюнери и тестени изделия.По принцип съм 177см и тежа около 65кг.
Е не немога вече :D,имайте милост с тея теми.Не мога разбера само аз ли преди да задам малоумен въпрос - първо си го повтарям няколко пъти наум,да го осмисля хубаво как звучи(заглавието на темата :D ),след което търся информация в нета и ЧАК тогава,ако не съм си отговорил(малко вероятно)го задавам.
Сега по темата,кой те излъга че със 321123321123 преси на ден ще изкараш преса?И ако все още имаш желание да качиш снимки,давай,да си се посмея наум на поредното недохранено чедо,с мечта за преса.
04.12.12
23:18
Щом ги напипваш отстрани на пъпа значи си много напред с материала. Аз никога не успях да го постигна.
05.12.12
20:33
казано от balabanov на 04.12.12, 21:57:
Е не немога вече :D,имайте милост с тея теми.Не мога разбера само аз ли преди да задам малоумен въпрос - първо си го повтарям няколко пъти наум,да го осмисля хубаво как звучи(заглавието на темата :D ),след което търся информация в нета и ЧАК тогава,ако не съм си отговорил(малко вероятно)го задавам.
Сега по темата,кой те излъга че със 321123321123 преси на ден ще изкараш преса?И ако все още имаш желание да качиш снимки,давай,да си се посмея наум на поредното недохранено чедо,с мечта за преса.
1.Айде първо да не ме наричаш недохранено чедо,изобщо не си ме видял какъв съм!!!
2.Никъде не намерих инфо в нета за моя въпрос.
3.За пресите просто не ми е ясно как с по 15 повторения ще има някакъв ефкт-все да си тренирам бицепса пез тежест.
4.Нямам мечта за преса,просто ми е изоставаща група и изглежда грозно като са четири,затова ще те помоля ако няма да ми помогнш изобщо да н коментираш :)
1т. и 4т. Покажи ми какъв си,сладур :* .Въпреки че на 1,77/65 кг на всички ни е ясно че далеч не само корема ти е изоставаща мускулна група(ако въобще за тея килограми,може да става въпрос за изоставане където и да е :) )
2т. Никъде не намери информация как се намалят подкожните мазнините,айде по сериозно.
3т.Тука не мога да споря,като си прав - прав си.С сгъване за бицепс БЕЗ тежест,изчистен корем не се получава(то всъщност незнам какво точно се получава,освен комична гледка на човек,мяткащ си ръцете във въздуха :D ),но и с 300 преси дневно не се прави.
Айде със здраве!
Мнението беше редактирано от balabanov на 05.12.12 21:28.
06.12.12
08:14
Добре, виж сега. Преса с преси не се прави, най много да си прецакаш кръста. Пробвай да правиш повдигания на краката от вис да видим дали ще ги докараш до 300. Това е упражнението точно за долната част на корема. Можеш да го комбинираш с крънчове, повдигане на краката от лег и молитва.
И преса се вади с хранителен режим, всеки има преса просто някои са покрити с мазнини, други не. Като си 65 кг. е нормално да имаш някаква преса и аз имах на тия килограми, ама сега съм 80 и нямам.
Аз си мисля, че трябва повечко да потренираш и да изпробваш различни варианти, за да разбереш, че свещените 300+ преси имат и други алтернативи.
06.12.12
20:37
Ок,повдигане от вис е да се океся на лост и да си вдигам краката нал :).Трудно ми е обаче да спазвам хранителен режим,защото не знам как просто да го направя.Ако ми направите някаква такава програма хранене+тренировка(серии,видове упражнения) ще съм ви много благодарен.Едно момче от моя клас ми каза че прави по 250 преси на ден,но тича много и не спазва диети,и има много развит корем!Аз съм още само на 14 така че има накъде да раста, но искам горе-долу до коледа ако е възможно да има някъкъв резултат:).Ето ви иначе снимка и ако може да ми кажете къде е възможно да изкарам още.Благодаря ви !:)
Сериозно ли смяташ,че корема ти е най-големия проблем?Не те ли притеснява повече факта,че ханша ти е по-голям от гърба?
06.12.12
21:29
В смисъл?Частта над оная работа ли?Кажи ми тогава как да я намаля :D все пак съм новак и не разбирам много :)