27.11.12
21:09
Не издържам повече и много ви моля да ми помогнете!!! Почти винаги се потя,е в рамките на нормалното,ако може да се каже,смисъл не ми се образуват локви под мишниците,нито пък дланите да ми се потят кой знае колко,но си се изпотявам.Дразня се супер много,че се налага да ходя ‘’гола’’ на най-големите студове,защото се потя,на всички им е студено,само на мен ми е жега и съм потна.Лекарката не сметна,че е необходимо да ми даде направление за ендокринолог и това е. Моля ви посъветвайте ме какво да правя,използвах Рексона,Ревлон,Фа,Лейди Спийд стик,но нито миризмата ми премахват,нито пък потенето намаляват,да не говорим,че ми се получават и бели петна. Не знам какво да правя,не издържам,моля някой с подобен на моя проблем,да се отзове и да каже какво да правя и използвам. :(
П.с- момиче съм
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.11.12 21:11.
27.11.12
22:43
...
Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:46.
Опитай това,мисля,че ще останеш доволна.
http://www.multipharm.eu/product/709/odorex-deo-odoreks-deo-pri-prekomerno-izpotyavane-50ml.html
28.11.12
09:45
На мен също ми мина през акъла,че може да е от теглото ми,но не смятам,че съм с наднормено,тежа 65 кг и съм висока около 1,69,възможно ли е да е от това? Защото има доста по-пълни момичета от мен,които дори не се и потят.
А това Одорекс и аз много искам да си гo взема,но четох,че някои получавали бучки от него или потта избивала от други места,както и че самото блокиране на жлезите увреждало по-вътрешни органи,има ли нещо вярно наистина? Използвал ли го е някой по-продължително,за да сподели отзивите си,защото наистина се страхувам да го използвам.
28.11.12
09:53
Аз съм ползвал Одорекс. Нямах проблеми, а продуктът е ефикасен. С времето обаче сякаш спря да действа оптимално.
Проблемът може и да е психически. Различни емоции като притеснение, вълнение, несигурност и други подобни могат да са причина за изпотяване повече от нормалното. Стресът също. Някои хора се потят повече по челото, други под мишниците, трети по гърба...не знам кое влие върху зоната.
Ако си интроверт, поставяйки се в среда изпълнена с екстроверти също е доста тежко за психиката.
Може разбира се и да е от храненето, хормони, здравословно състояние, но е трудно така да коментираме, просто предполагайки. Разкажи повече за ежедневието си, начинът на хранене и друго, което сметнеш за добре. Може да е заради дрехите, които носиш - прекалено тесни и неудобни, кофти материя.
Лесно можеш да прецениш дали проблемът е психически. Ако като си седиш вкъщи, гледаш телевизия или се занимаваш с нещо приятно, ако не се потиш, значи всичко е окей. Но ако нещата се променят в мига, в който излезеш, значи причината е някъде там. В обкръжението ти, в главата ти.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.11.12 09:54.
28.11.12
10:11
Подкрепям напълно Тихомир за стреса. Искам само да добавя нещо. Аз като чуя обилно потене веднага се сещам за хиперфункция на щитовидната жлеза или за недостиг на магнезий в организма. Съвета ми е да провериш другите симптоми на тези две неща и да видиш дали може да са те. За щитовдната жлеза, най-добре изследвания на щитовидните хормони. Натискай личния лекар за направление!
28.11.12
20:27
НЕ,не се потя обилно,а просто почти винаги,в рамките на нормалното,но все пак зимата да си мокър под мишниците,все едно е лято,е малко странно. А иначе вкъщи съм си суха,спокойна..не се потя,когато тръгвам към лекции обаче,имам чувството,че съм програмирана да се потя,без значение навън колко силен вятър духа или колко е студено.
04.12.12
18:50
Никой ли не може да съдейства?
04.12.12
20:11
Виж дали си приличате по симптоми с този потребител, за който се обсъждаше вегетативна дистония
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49155
05.12.12
22:26
Не,нито ходилата ми се потят,дори ръцете рядко се потят,но почти винаги съм потна,нищо не ми действа дори против миризма :( вече ми се плаче,разбирате ли :( Не знам само при мен ли е така?! Рексона,Ревлон,Лейди спийд стик,Фа...дори миризмата на пот си е същата,не я променят,има ли някой друг,при който също не действат или само аз съм пълен ужас :( Дайте други съвети,моля ви. Също и за продукт,който помага да спре изпотяването или миризмата поне.
Така както го описваш - в къщи всичко е окей, а навън започват проблемите, ми звучи като нещо психосоматично. Съответно решението трябва да го търсиш другаде. Това е само лично мнение разбира се.
07.12.12
21:35
Ами ще видя,може и на лекар да отида. Иначе може ли някой да ми каже някакъв ефикасен продукт,който намалява и ПРЕДПАЗВА от миризмата на потенето. Много ще съм ви благодарна,че ми писна да пазарувам и никакъв ефект..
07.03.13
15:51
Винаги съжалявам хората които се потят, защото и аз съм един от тези. Станели над 8 градуса и пекне слънцето, почва това гадно потене общо взето по цялото тяло(мишници, гърба,кръста, по ходилата на краката и много се нервя и между краката, заради което гащите са ми все мокри, през лятото е непосилно). Сега даже съм спрял вече да пия кафе, газиранато отдавна съм го спрял и сладкото. При мен обаче, може и е заради килограмите 171 висок и на празен стомах тежа 95кг, но има и други 2 варианта. Да е наследствено, защото и баща ми се поти така по цялото тяло и може да е някакво заболяване и сега ще карам да ми изследват щитовидната жлеза и при ендокринолог. Даже мислих при хомеопат да отида, че направо ще се побъркам с това потене.