Българи юнаци. Как мислите че ще се класира Христомир

01.09.05
11:46

Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци
16 септември наближава, как мислите че ще се класира Христомир

Колко общо са участниците на състезанието?

01.09.05
12:58

Да ви кажа много е оптимистично още от първото си профи състезание да се нареди сред най-добрите 6 състезатели...и въпреки това му пожелавам поне в шестицата...

01.09.05
13:01

Някой може ли да ми каже точно как се казва състезанието ( на английски), за да потърся снимки и инфо за другите състезатели, които ще участват ?

01.09.05
16:21

Застраховам се с 4-7 място, понеже не го познавата съдиите, новак е трябва да се бори с “имиджа” и субективността към утвърдените състезатели! Ще можем по-сериозно да говорим след първата му година на профи сцената!!!!!!

01.09.05
16:35

Анкетата щеше да е по-добра, ако на втора позиция беше 4-10 място. В която според мен ще влезе Христомир.

01.09.05
18:40

на всички ни се иска Ицо да поднесе някоя сензация и да се класира в троиката, но уви малко вероятно :(. но самия факт че той вече е сред професионалистите и мери сили с най-добрите е нещо с което трябва да се гордеем! :) дано направи нвочакваното и да се класира за Олимпията :)

01.09.05
18:48

и аз мисля че от 4-7 място въпреки че според мен е за малко по-нагоре :wink: ама все пак му е първото състезание.но аз тайно се надявам че ще го видим на Олимпия :twisted:

01.09.05
23:31

аз също мисля 4-7 място!
според мене трябва още да качи!!!

01.09.05
23:34

4-7 и аз трябва да сме реалисти все пак (чат-пат)

Колко общо са състезателите някой знае ли?

02.09.05
21:34

7мо, щастливото число за дебют!
Да бъдем освен БЪЛГАРИ, А И РЕАЛИСТИ ! :)

В крайна сметка някой разба ли къде в Нета ще излязат резултати и дали ще е непосредствено след състезанието.

PR

03.09.05
11:12

Трудно е да се каже(прогнозира) !
На този етап се въздържам от коментар - но вярвам че ще покаже най-доброто от себе си!

PR

06.09.05
21:41

@manson и всички други - има специална тема за целта(да межете по-лесно да прогнозирате) в раздел състезания - там съм написал участниците които са ми известни ,снимки и др !
25 ще са общо - ето линк към темата ->
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9210

06.09.05
23:54

4-то място или 7-мо според мен. Или ще го порежат или ще му харесат физиката и при вторият вариянт след това го чакат добри класирания и славни дни.

[quote author=“PROMPT”]@manson и всички други - има специална тема за целта(да межете по-лесно да прогнозирате) в раздел състезания - там съм написал участниците които са ми известни ,снимки и др !

Еми пуснал си я 4 дена след като съм питал! Не е редно да ме виниш. Мерси все пак.

И аз между 4 и 7мо място си го представям ..

14.09.05
15:29

Аз мисля че ще е на 3-то или 5-то място :wink:

14.09.05
15:59

Гласувах за 4-7 място .
По-точно съм за 6-то :)

SO

14.09.05
16:25

добър е според мен 4-7 , но се надявам на по добри постижения

14.09.05
18:58

Днес пишеше за него в 24 часа че е качил 12 кила и е 82 вече състезанието му е в събото дано се класира момчето за Олимпия това състезание дава последният билет за нея

PR

15.09.05
00:04

[quote author=“manson”][quote author=“PROMPT”]@manson и всички други - има специална тема за целта(да межете по-лесно да прогнозирате) в раздел състезания - там съм написал участниците които са ми известни ,снимки и др !

Еми пуснал си я 4 дена след като съм питал! Не е редно да ме виниш. Мерси все пак.

Човече, да си прочел някъде ,че виня някой :)
я погледни пак quote-то !
Дадох го просто,за инфо мен!

.... И да го тейкнеш изи и тоя ми пост :)

по-темата:
8-мо според мен!

19.09.05
00:18

Предполагам, че около 9 място някъде ще бъде :).

PR

19.09.05
01:17

Бил съм мнооо близо :)
Следващия път ще се постарая да улуча в 10-ката !

Гошко - браво ПОЗНА :)
EDIT - “колега ..... ” из песничка на UPSURT !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1