Разлика в гърдите

06.12.12
09:58

Здравейте колеги фитнес маниаци имам следния проблем лявата гърда ми е по-голяма от дясната. Това го забелязах преди няколко месеца и при самите тренировки лявата гърда се напомпва много повече от дясната. Та въпроса ми е как мога да оправя тоя проблем тъй като е доста неприятно. Аз мисля че проблема идва от рамото тъй като дясното ми е по-силно от лявото. Тренирам от близо 2 години. Скоро ще кача и снимки тъй като сега нямам възможност. Ще съм ви адски благодарен ако успеете да ми помогнете.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.12.12 10:09.

АЧ

06.12.12
11:48

Това е напълно нормално. Винаги едната част на тялото е по-силна от другата. При мен лявата част е по-напомпана и по-силна. Опитай с дъмбели да тренираш, но недей примерно на дясната част да слагаш повече тежести или повторения. Тренираш с еднакви тежести и повторения, когато използваш дъмбели.

06.12.12
14:24

Не се оправя, остава си така.

06.12.12
19:57

Тренирай днес едната, утре - другата!
Шегувам се, разбира се :)
И при мен е така.Лявата ми гърда е доста по - мощна :D
От кофичките много зверски се напомпва.

10.12.12
14:58

Без да имам особено голям стаж, твърдя, че огромна част от пропорциите се дължат на генетичните дадености. Плюс това, всички са несъразмерни по един или друг начин. Едва ли другите виждат разликата, която ти виждаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1