05.12.12
19:12
Здравеите , на 18 години съм блъскам в фитнеса активно и сериозно от 7 месеца. (качил съм 3 кила и половина чиста мускулна маса С минимално омазняване 1-2 % просто не ми се лепи ген) Meso-Ektomorphen съм и до сега от хранителните добавки съм взимал само протеин и креатин. Развивам се добре и съм спестил 200-220 max лева за да си купя за коледа стак с добавки. Но този път искам да пробвам обичаините протеини с допълнително нещо по-силно и съм се спрял на следния примерен стак : Animal M-Stack + Syntrax Whey Shake + BSN Syntha-6.
Имам приличен хранителен режим и искам да разбера вашето мнение относно стака ми и ако имате критики да се изкажете с аргументи и да ми дадете евентуално предложения за друг стак които ще свърши наистина добра работа.
Не знам,ама ако си качил 2% мазнини след 3кг повишаване на теглото и приемем че преди качването си бил 65 кг и 14% мазнини(с повече килограми нещата стават доста по-фрапантни),излиза че си качвал 50/50 - 1,5кг лой/1,5кг мускул,кости,сухожилия.Омазняваш си се с нормални темпове за ВВД,с тая разлика че за тия 7 месеца можеше да качиш 20кг.Kоето ще рече че просто не ядеш,а си качил килограмите защото си на 18 и защото растеш.
А за коледния(по-скоро новогодишен) стак,моя съвет - събирате се дружинката и наемате хижа.После купувате едно 80-90 кг прасенЦЕ,вземате пиене и убави женици и сте готови за Нова Година.Да си даваш парите за хранителни добавки на тая възраст,без нормално хранене и без ясно поставени цели си е безмислено
05.12.12
23:07
60 килограма на 7 % подкожна до 63,5kg на 8,5 % подкожна Както казах имам изграден приличен хранителен режим и искам да използвам добавки които ще ми помогнат не че съм умрял без тях но просто мога да си го позволя и съм взел решение отворих тази тема с цел да ме насочи някои и да ми даде съвет относно това което питам а не да ме разубеждава и да ми казва как да си живея живота
1.71 висок съм
Мнението беше редактирано от Veselin Todorov на 05.12.12 23:10.
05.12.12
23:12
Защо си включил в комбинацията два протеина?
Моля те, ползвай пунктуацията на българския език. Това е уважение както към самия твой роден език, така и към нас. Отделно от това е предпоставка да се разбираме по-правилно.
05.12.12
23:18
казано от Кольо Пияндето на 05.12.12, 23:12:
Защо си включил в комбинацията два протеина?
Моля те, ползвай пунктуацията на българския език. Това е уважение както към самия твой роден език, така и към нас. Отделно от това е предпоставка да се разбираме по-правилно.
Включил съм 2 протеина защото Анимал М- Стак позволява да усвоявам повече протеин. И тъи като ще приемам повече от нормално дневни дози от протеина. Ще си набавям и аминокиселини от протеините + съм заделил малко витаминчета и целя махимално усвояване на протеина, които ще отива за мускулите и ще раста по бързо
Мнението беше редактирано от Veselin Todorov на 05.12.12 23:30.
05.12.12
23:34
Ахам, ясно. Подходящите за теб добавки са едни хубави витамини, рибено масло и ако чак толкова смяташ, че ще ти е от полза - вземи един протеин. За всичко останало не му е времето още - не разполагаш нужното, за да извлечеш достатъчно ефективност от хранителните добавки, за да бъдат те оправдан разход. Изборът на Animal M-Stak ми показва и че имаш още много да четеш. Не е за теб тази добавка. В този форум като правило даваме разумни и ефективни съвети. Моят и този на Балабанов са такива. Съжалявам, че не ти харесват, но към момента нещата с теб стоят по този начин.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.12.12 23:34.
05.12.12
23:49
Балабанов, съгласен съм, на мен обаче ми се струва, че по-скоро яде, ама не каквото трябва, иначе нямаше да омазнява (калориен излишък с некачествени източници и/или мързел и непостоянство в тренировките).
Кольо, ей сега я оплеска :D. Почти съм сигурен, че частта от коментара ти “Не е за теб тази добавка” относно М-стака ще се разтълкува като “ИИИбасИИИ тва е яката работа, тва е мега яко, къртИИИ, тва е за мноУУ яки батки, точно такова ми трябва”
Та съвета ми за новогодишен стак: хранене, четене, тренировки, спане.
И една сгодната женица за cheat days.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 05.12.12 23:50.
06.12.12
00:00
казано от Veso Pervazov на 05.12.12, 23:49:
Та съвета ми за новогодишен стак: хранене, четене, тренировки, спане.
(fubar) (swear) (swear) Четене? На нова година?
Бях те заподозрял, че не са ти надеждни съветите, но това мина всички граници!! (headbang)
Мнението беше редактирано от megabolic x на 06.12.12 00:01.
06.12.12
13:47
казано от megabolic x на 06.12.12, 00:00:
Има се предвид не НА Нова година, а ОТ Нова година нататък. Не вярвам да мислиш, че “стак” е нещо което се взима веднъж и на другия ден вече си мноУ як. :D :D :D
Поредния трагикомичен случай. Syntrax whey shake, MP creatine, Pure nutrition - BCAA - 2 кутии.
06.12.12
20:17
Балабанов, съгласен съм, на мен обаче ми се струва, че по-скоро яде, ама не каквото трябва, иначе нямаше да омазнява (калориен излишък с некачествени източници и/или мързел и непостоянство в тренировките).
А я ми покажи ти колко мазнини имаш. На мен ще ми говориш как не било нормално да се омазнява човек като качвал . Аре да те скивам с твоя хранителен режим и качествени тренировки как качваш 100 % чисто без мазно....
Hито знаеш кво ям нито по колко нито ми знаеш метаболизма а пък наи малко тренировките но не ти пречи да критикуваш разбирач от класа....
Голяма грешка да очаквам че ще получа съвет или нещо такова от тоя форум. Пълен с 30-40 годишни дет си мислят че са трениорите на 21 век и че всеки под тяхната възраст е недорасъл хлапак.
Админа да затваря темата и всеки да си праи квот иска в края на деня
Мнението беше редактирано от Veselin Todorov на 06.12.12 20:20.
06.12.12
20:53
Аз темата много лесно мога да я затворя. Въпросът е ти дали си готов да приемаш съвети от хора, които са по-опитни от теб. И дали изобщо ще се съгласиш, че има и друга истина, освен твоята. Така с рогата напред не става, но в крайна сметка си свободен да прецениш сам дали да бъдеш част от BB-Team или не. Сърдиш се, че някой си е направил еди-какво-си заключение за теб... ами да беше споделил нужната информация, тук гадатели няма.
06.12.12
20:54
казано от Veselin Todorov на 06.12.12, 20:17:
А я ми покажи ти колко мазнини имаш.
Колкото имам, мои са си. :D На тебе нямам какво нито да ти показвам, нито да ти доказвам. Споделял съм доста из форума, давал съм достатъчно добронамерени съвети на хора, които заслужават, не съм искал даже и “мерси”. На тебе обаче ще ти кажа или покажа каквото и да е само срещу съответната сума за консултация, щото си много отворен.
На мен ще ми говориш как не било нормално да се омазнява човек като качвал . Аре да те скивам с твоя хранителен режим и качествени тренировки как качваш 100 % чисто без мазно....
Не бе, нормално е, като качва лой е нормално да омазнява. :D :D :D .Тоя коментар показва още по-ясно колко не си в час.
Hито знаоеш кво ям нито по колко нито ми знаеш метаболизма а пък наи малко тренировките но не ти пречи да критикуваш разбирач от класа....
Не ми и трябва, не е нужно да питам как тренираш или как ядеш, резултатите ти сами говорят ;).
Голяма грешка да очаквам че ще получа съвет или нещо такова от тоя форум. Пълен с 30-40 годишни дет си мислят че са трениорите на 21 век и че всеки под тяхната възраст е недорасъл хлапак.
УАХАХАХАХАХАААААААААА Не бе, не си го мисля аз, ти така се показваш.
ПП: Тая снимка по-добре да не я беше слагал. :D :D :D Тва треаше да ни покаже, че си много як, супер нацепен и ги разбираш нещата ли? Ми сори, ама не успя. Поразгледай малко дневници из форума, има какво да научиш, после сам ще я махнеш ;).
А иначе относно критиката тя снимката показва още една грешка: не тренираш крака.
Извод: поредния плажен.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 06.12.12 20:59.
06.12.12
21:07
ПП: Тая снимка по-добре да не я беше слагал. :D :D :D Тва треаше да ни покаже, че си много як, супер нацепен и ги разбираш нещата ли? Ми сори, ама не успя. Поразгледай малко дневници из форума, има какво да научиш, после сам ще си махнеш снимката ;). А иначе тя снимката показва още една грешка: не тренираш крака. Извод: поредния плажен.
Тая снимка не е за да се показвам колко съм як или нацепен. А да ти покажа ти къв си смешник критикуващ някои без да знаеш нещо за физиката им и развитието им. При положение че ти не си цъфнал и не си голямата работа. Може да знаеш повече от мен но това не ти дава никакво право да ми говориш така
Аз повече няма да коментирам по тая тема защото няма смисъл да контактувам с такива кат теб и да се нервирам.
Нищо лично,приятелю,ама си далече от 8% мазнини.В най-добрия случай - 10%.На 8% трябва имаш най-малкото вени по ръцете и рамената,евентуално и на пресата.Ако отчиташ една мазна преса(нищо друго нямаш) на 60 кг за голям прогрес определено ти е сгрешена представата за хармонично тяло(закачиха те за краката вече).
И ако решиш да ме послушаш( в което силно се съмнявам),да не си хвърляш парите за добавки и да обърнеш сериозно внимание на храненето само може да спечелиш.Колко по-бързо разбереш че чисто и бързо качване,без наистина сериозно финансиране не съществува,толкова по бързо ще почнеш да прогресираш.Прогреса за всеки е различно нещо - но ще приемем,че ти си един от масовите случай на хора целящи обем и релеф.На 60 кг/1,71 см,ако ще и вени по челото да изкараш си е комедия - слабо подобие на мъж,а ти имаш претенций за такъв.Хващаш се сериозно за храната,в следващата година качваш 20-25 кг,после ще свалиш,колко,5-10-15,зависи колко си се омазнил.И какво ще се окаже - че си на плюс 10-15 кг за 1 година,близо 5 пъти повече от колкото си качил през отминалата година.
Иначе на всички ни е ясно защо реагира така,всички са били на 18 и са си мислели че всичко дето хвърчи се яде.И отново нищо лично,НО си недорасъл хлапак.Най-малкото последния ти коментар го доказва.
Айде със здраве и утре да не забравиш ЕЖЕДНЕВНАТА тренировка за корем! :)
Ей палячо като не ти харесва форума и като има дъртаци какво търсиш ти тук ? Показваш снимка на пресата ти и кво от това ? Смешен си ! На едно детенце с комплекси и малко мозък трудно може да се угоди.
06.12.12
22:24
казано от Veselin Todorov на 06.12.12, 21:07:
Тая снимка не е за да се показвам колко съм як или нацепен. А да ти покажа ти къв си смешник критикуващ някои без да знаеш нещо за физиката им и развитието им. При положение че ти не си цъфнал и не си голямата работа.
Нещо не схванах как с твоя снимка ще ми покажеш какъв съм аз???
Това подобие на хармонично тяло е всичко друго, но не и впечатляваща физика и ако си мислиш нещо друго значи си в голяма заблуда. Айде ако искаш може да се видим на живо, гледам искаш да ти покажа моята физика, пък и ще можеш да ми покажеш ти колко си впечатляващ.
Па и да видим кой е смешник и кой ще се смее накрая.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 06.12.12 22:24.