07.12.12
00:23
Аз съм момче на 15г възраст... Започнех да ходя на фитнес през 2011г от 20 септември до декември и от 10 януари до средата на февруари в началото бях 50-55кг към края февруари бях 63-65кг и всичко беше окей докато не остана 1 месец преди даскалото усетих че раката ми спада от 33 на 31 а пък наддадох с кг и усетих че се замазнявам в корема—- ходих да бягам на стадиона коремни преси обаче корема ми стой разширен нито пия алкохол нито газирано започнах да изпитвам лека болка в дясното рамо и лявата предмишница когато правя кофички корема започна да ми се надува а пък ръцете като че ли продължават да намаляват—ноември започнах да тренирам отново да се опитам да си възстановя формата но не става тренирам бицепса рамото предмишница с тежести които са по мойте пределни сили но мускулите не се възстановяват... Сега съм 68-9 кг и се усещам по тежък по трудно ми стана да се набирам на лостове и да правя силови,от няколко месеца не мога да се наспя като хората не мога да заспя цяла,вечер се въртя издражливоста ми намаля и вените не могат да се на помпят добре и колкото и да тренирам усърдно ръцете те като че ли не растат най вече предмишницата и Брахиалис.... Мисля че организма ми се обезводнява храненето е стъбилно от 4-7 пъти ядене на ден
1.Сутрин в 6:00 Родопка
2.Бадеми и шоколад 10:35
3.Пиле с ориз(разнообразна)15:30
4.Кисело мляко с баннан или крем+една дрямка :D 16:00
5.Там супа,салата различно 19:30
6.И преди лягане или към 21-23
Почти винаги ми е разнообразна храната попринцип спада към въглехидратна основа спазвам си чесовете за ядене винаги,но резултат никакъв само в корема мазнини и пак мазнини моделът ми е ектоморф висок съм 1.84
Ако можете да ми предложите някакви съвети???
Темата беше редактирана от REANIMATION9 на 07.12.12 00:27.
По първата част на въпроса.
Нищо ти няма,фантазираш си.Продължавай така до към 80/85кг и после можеш да мислиш за някакво чистене.Но като те гледам на снимката ако си така няма да имаш такава нужда.
Храненето ти е ДАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧЕ от стабилно.Едно нормално хранене виждам и то като пише “разнообразно” не се знае колко ще е в ред.Отделно не тренираш сериозно,обемите няма как да се държат от натискане на клавиатурата.Незнам и къде го виждаш тоя разширен и подут корем,при един по силен вятър и си литнал - нещо трудно постижимо за шишковците,какъвто се опитваш да се изкараш.