06.12.12
01:13
Кое от двете е по-добрия вариянт за максимална вазодилация.Ще го добавям допълнително към предтренировъчния шейк.
Темата беше редактирана от Toshko Todorov на 06.12.12 18:55.
06.12.12
01:43
GLPC ?
Човека е толкова неориентиран, че няма на къде повече. Само си представете, че искаше да пие новия джак + хемавол, после пресърдж, а да не говорим за предишните цитрулин/аакг/глицерин и тн.......
Иначе по темата ти - цитрулин малат.
6 грама ААКГ бият 6 грама цитрулин, ако говорим за пъмп.
пс. Цитрулин малата-а е доста кисел и като му добавиш малко карнитин става егати кислоча !
06.12.12
18:57
@ХерцогТрън GPLC - Glycine Propionyl-L-Carnitine HCl
@Адвоката кога съм искал новия джак+хемавол бе ... ?
@Strelok91 аз пък съм чел че цитрулина е по добър от аргинина.Даже ако не се лъжа тука във форума някой също го беше казвал.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 06.12.12 18:58.
Да и след , като го прочетох си взех да го пробвам. Не мисля, че е по-добър. Макар и предтренировъчни бленди , като White Flood на Controlled labs и Super Pump на Gaspari да заместиха аргинина с цитрулин.
Вземай хемавол, този които е на прах 250 или 350грама които е. Има всичко необходимо вътре.
Искал си го не се прави на ощипан БЕ. Ти може да си чел много неща, но Стрелок и отчасти Аз сме пробвали много неща ;)
06.12.12
23:16
казано от Vlado89 на 06.12.12, 19:23:
Вземай хемавол, този които е на прах 250 или 350грама които е. Има всичко необходимо вътре.
Hemavol съм го обмислял като вариянт.Всички пишат че вазодилацията при него е нечовешка.Проблема там е че вече идва много скъпо.Първо че дозите са 32 и второ повечето пишат че трябват 2 дози за да се усети пълния потенциал.Лично за мен тази цена (на която се продава тук) за 16 тренировки е висока.
Ти иначе пил ли си го ?
@Адвоката А ти не е нужно да ми се правиш на интересен и да ми цивриш във всяка тема.Ако знаеш нещо по темата казваш и толко.Няма кво да се обясняваш като ученичка и да се бъркаш кой какво си търси.Това че се колебая си е моя работа и не те засяга тебе.Точно затова се пускат и темите за да се дадат насоки.Аз ако съм си избрал нещо и съм решил че е това без колебания няма да те питам тебе заслужава ли си.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 06.12.12 23:19.
казано от MARTO_CSKA на 06.12.12, 23:16:
казано от Vlado89 на 06.12.12, 19:23:
Hemavol съм го обмислял като вариянт.Всички пишат че вазодилацията при него е нечовешка.Проблема там е че вече идва много скъпо.Първо че дозите са 32 и второ повечето пишат че трябват 2 дози за да се усети пълния потенциал.Лично за мен тази цена (на която се продава тук) за 16 тренировки е висока.
Ти иначе пил ли си го ?@Адвоката А ти не е нужно да ми се правиш на интересен и да ми цивриш във всяка тема.Ако знаеш нещо по темата казваш и толко.Няма кво да се обясняваш като ученичка и да се бъркаш кой какво си търси.Това че се колебая си е моя работа и не те засяга тебе.Точно затова се пускат и темите за да се дадат насоки.Аз ако съм си избрал нещо и съм решил че е това без колебания няма да те питам тебе заслужава ли си.
Добре луд извинявай ! Когато си купиш нещо от десетките неща между, които си неориентиран сподели си нечовешкия пъмп и вазодилацията. Моя последен съвет е да си купиш пресърджа (makeup)
07.12.12
20:16
От моя личен опит с напомпващите добавки, а той не е голям, съм останал с впечатления само за Цитрулин Малат и ААКГ. Цитрулин Малат при дози от 4-5 грама не показваше почти никакво напомпване, но за сметка на това издръжливостта се подобри, както и умората в края на тренировката. При ААКГ, в порядъка на дози от 5-6 грама, имах зверско напомпване, но при 15+ повторения. Стигаше до болка и сковаване. Най-вероятно няма да имаш други ползи от ААКГ, както и пъмп-а като цяло, но щом си решил...
казано от Storm на 07.12.12, 20:43:
Малко встрани от въпроса, но не е ли правилно Вазодилатация ?
07.12.12
21:47
казано от AgBOKATA на 07.12.12, 21:35:
казано от Storm на 07.12.12, 20:43:
Малко встрани от въпроса, но не е ли правилно Вазодилатация ?
Още една проверка.
Е? :) Като че ли аз намирам малко по-надеждни отговори... всъщност от кога Google е мерило за правопис?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.12.12 21:49.
08.12.12
02:04
Правилното е Вазодилатация, но навсякъде в България и по ревюта на добавки и реклами дори срещам вазодилация и затова реших да използвам така думата.
А има ли смисъл да се приемат едновременно и AAKG и Цитрулин ?
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.12.12 02:06.
Да, различни неща са и са със съвсем различна цел. Цитрулина е за издръжливост един вид, а ААКГ-то е по-скоро за пъмп ефект и нищо повече. Обаче ААКГ-то отдавна научно е доказано че е неефективен и не влияе за покачване на ММ, а само за пъмп и то пак не е най-добрият избор. Хемавол съм го пил докато бях в Щатите, доза и половина на мен ми идваха идеално. Не съм пил нищо досега, което да напомпва така мощно и дълготрайно. Отчасти се дължи на Агматин Сулфата + Моностеарата вътре, понеже действат синергично едното с другото. Скъп е, да, ама съставките са подбрани много добре и то в ефективни дози, няма пълнежи и съставки, които да красят само етикета без да оказват никакво действие. Скъпо хоби, скъпи добавки, особено в БГ.
Мога много да пиша, ама съм го писал вече така че, ето линк:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54472#p-651021