06.06.12
23:33
Здравейте, аз съм момче на 17г. 175см, 70кг. Тренирам от 4 месеца(вкъщи, разполагам с лост и дъмбели). Досега тренирах като целта ми беше да кача маса( и честно казано успях личи си), но искам вече малко да изчистя, за да има някакъв релеф. Да ми препоръчате някаква програма, която да спазвам. Благодаря предварително.
06.06.12
23:39
Моля сподели как си тренирал за релеф... :)
06.06.12
23:42
Аз не съм тренирал за релеф, а за качване на маса.
07.06.12
00:01
Повечко инфо за теб и после поглед върху това - http://www.bb-team.org/articles/4206_parazitni-dumi-v-sveta-na-fitnesa :)
Не разбирам кое ще чистиш качи още 10кг и тогава поизчисти, но сега с тези мерки като гледам няма смисъл..
07.06.12
00:16
казано от ravi shankar на 06.06.12, 23:42:
Аз не съм тренирал за релеф, а за качване на маса.
Извини ме, грешката е при мен.
Сподели как си тренирал за качване на маса, моля. :)
07.06.12
07:33
Моята тренировка е следната:
4х10 набирания за гръб
4х10 набирания за бицепс
4х12 сгъване за бицепс с дъмбели от седеж с 10кг дъмбел
4х12 лицеви опори, тип диамант
4х12 флайс с дъмбели, всеки дъмбел по 12кг.
4х12 “домашни кофички”- за трицепс
4х12 кик бек с 12кг дъмбел.
Тренировката я изпълнявам през ден.
07.06.12
07:53
С въпросите, които ти зададох, исках да ти подскажа, че централно бъркаш нещата. Тренировки за мускулна маса и релеф няма, т.е. те не са принципно различни. Има хранителен режим за увеличаване на мускулна маса и за релеф - съответно други са нещата, които трябва да промениш, за да постигнеш желаната цел (не упражненията в тренировката).
07.06.12
15:28
Добре тогава ако може нахвърляйте ми една хранителна програма, с която да мога да оформя малко релеф. И ако има нужда кажете какво да променя в упражненията. Дори и без да ми ппишете програма само кажете на каква храна да наблегна, какво да избягвам, колко пъти да се храня и аз ще измисля нещо.
Мнението беше редактирано от ravi shankar на 07.06.12 20:12.
07.06.12
20:56
Мисля че една НВД ще ти свърши чудесна работа : http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd . Но както казаха и по-горе качи поне още 10 кг и тогава чисти .
07.06.12
23:04
Добре, а ако си продължа по същия начин да тренирам, но просто огранича мазните храни до минимум, хляба същото дали няма да има ефект след 4-5 месеца
08.12.12
09:14
Здравейте. Ще бъда малко по-кратък. На 14 съм , височина 176 и тегло 62. Тренирам усилено футбол, но ни пуснаха в почивка за един месец. Искам да попитам дали някой от вас ще може да ми каже програма по която да тренирам. Не съм се занимавал с фитнес преди , но само съм бягял(всеки ден) и нямам много мазнини и те са на корема. Искам да попитам дали за този месец и половина ще мога да се оформя и евентуално ако някой от вас ми даде програма да тренирам по нея. В залата , в която мога да хоня не е мн оборудвана, но си има лостове ,дъмбели,лежанки и гладиатор. Като се предържате към тези факти ще се радвам да ми дадете и подходяща програма. Много съм мотивиран да направя някакво тяло ако може де за осоло месец и половина. Ще чакам вашите съвети, въпроси и програма разбира се! Благодаря предварително!
08.12.12
11:27
За такъв период от време е абсурдно да очакваш забележими резултати.
Най-много да успееш да преодолееш мускулните трески.
08.12.12
14:29
Добре но все пак ще ми препоръчате ли програма?
казано от nikolai konov на 08.12.12, 09:14:
Здравейте. Ще бъда малко по-кратък. На 14 съм , височина 176 и тегло 62. Тренирам усилено футбол, но ни пуснаха в почивка за един месец. Искам да попитам дали някой от вас ще може да ми каже програма по която да тренирам. Не съм се занимавал с фитнес преди , но само съм бягял(всеки ден) и нямам много мазнини и те са на корема. Искам да попитам дали за този месец и половина ще мога да се оформя и евентуално ако някой от вас ми даде програма да тренирам по нея. В залата , в която мога да хоня не е мн оборудвана, но си има лостове ,дъмбели,лежанки и гладиатор. Като се предържате към тези факти ще се радвам да ми дадете и подходяща програма. Много съм мотивиран да направя някакво тяло ако може де за осоло месец и половина. Ще чакам вашите съвети, въпроси и програма разбира се! Благодаря предварително!
Пич аз знам много яка програма за релеф но тя е за 25 дена.Незнам ако тренираш по нея месец и половина дали няма да трябва да си смениш целия гардероб:)