Тренировка за релеф

06.06.12
23:33

Здравейте, аз съм момче на 17г. 175см, 70кг. Тренирам от 4 месеца(вкъщи, разполагам с лост и дъмбели). Досега тренирах като целта ми беше да кача маса( и честно казано успях личи си), но искам вече малко да изчистя, за да има някакъв релеф. Да ми препоръчате някаква програма, която да спазвам. Благодаря предварително.

Моля сподели как си тренирал за релеф... :)

06.06.12
23:42

Аз не съм тренирал за релеф, а за качване на маса.

Повечко инфо за теб и после поглед върху това - http://www.bb-team.org/articles/4206_parazitni-dumi-v-sveta-na-fitnesa :)

07.06.12
00:02

Не разбирам кое ще чистиш качи още 10кг и тогава поизчисти, но сега с тези мерки като гледам няма смисъл..

казано от ravi shankar на 06.06.12, 23:42:

Аз не съм тренирал за релеф, а за качване на маса.

Извини ме, грешката е при мен.
Сподели как си тренирал за качване на маса, моля. :)

07.06.12
07:33

Моята тренировка е следната:

4х10 набирания за гръб
4х10 набирания за бицепс
4х12 сгъване за бицепс с дъмбели от седеж с 10кг дъмбел
4х12 лицеви опори, тип диамант
4х12 флайс с дъмбели, всеки дъмбел по 12кг.
4х12 “домашни кофички”- за трицепс
4х12 кик бек с 12кг дъмбел.

Тренировката я изпълнявам през ден.

С въпросите, които ти зададох, исках да ти подскажа, че централно бъркаш нещата. Тренировки за мускулна маса и релеф няма, т.е. те не са принципно различни. Има хранителен режим за увеличаване на мускулна маса и за релеф - съответно други са нещата, които трябва да промениш, за да постигнеш желаната цел (не упражненията в тренировката).

07.06.12
15:28

Добре тогава ако може нахвърляйте ми една хранителна програма, с която да мога да оформя малко релеф. И ако има нужда кажете какво да променя в упражненията. Дори и без да ми ппишете програма само кажете на каква храна да наблегна, какво да избягвам, колко пъти да се храня и аз ще измисля нещо.

Мнението беше редактирано от ravi shankar на 07.06.12 20:12.

Мисля че една НВД ще ти свърши чудесна работа : http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd . Но както казаха и по-горе качи поне още 10 кг и тогава чисти .

07.06.12
22:03

Те 10 килограма мускул да не се качват от днес за другия месец бе.. :Д

07.06.12
23:04

Добре, а ако си продължа по същия начин да тренирам, но просто огранича мазните храни до минимум, хляба същото дали няма да има ефект след 4-5 месеца

08.12.12
09:14

Здравейте. Ще бъда малко по-кратък. На 14 съм , височина 176 и тегло 62. Тренирам усилено футбол, но ни пуснаха в почивка за един месец. Искам да попитам дали някой от вас ще може да ми каже програма по която да тренирам. Не съм се занимавал с фитнес преди , но само съм бягял(всеки ден) и нямам много мазнини и те са на корема. Искам да попитам дали за този месец и половина ще мога да се оформя и евентуално ако някой от вас ми даде програма да тренирам по нея. В залата , в която мога да хоня не е мн оборудвана, но си има лостове ,дъмбели,лежанки и гладиатор. Като се предържате към тези факти ще се радвам да ми дадете и подходяща програма. Много съм мотивиран да направя някакво тяло ако може де за осоло месец и половина. Ще чакам вашите съвети, въпроси и програма разбира се! Благодаря предварително!

За такъв период от време е абсурдно да очакваш забележими резултати.
Най-много да успееш да преодолееш мускулните трески.

08.12.12
14:29

Добре но все пак ще ми препоръчате ли програма?

08.12.12
17:47

казано от nikolai konov на 08.12.12, 09:14:

Здравейте. Ще бъда малко по-кратък. На 14 съм , височина 176 и тегло 62. Тренирам усилено футбол, но ни пуснаха в почивка за един месец. Искам да попитам дали някой от вас ще може да ми каже програма по която да тренирам. Не съм се занимавал с фитнес преди , но само съм бягял(всеки ден) и нямам много мазнини и те са на корема. Искам да попитам дали за този месец и половина ще мога да се оформя и евентуално ако някой от вас ми даде програма да тренирам по нея. В залата , в която мога да хоня не е мн оборудвана, но си има лостове ,дъмбели,лежанки и гладиатор. Като се предържате към тези факти ще се радвам да ми дадете и подходяща програма. Много съм мотивиран да направя някакво тяло ако може де за осоло месец и половина. Ще чакам вашите съвети, въпроси и програма разбира се! Благодаря предварително!

Пич аз знам много яка програма за релеф но тя е за 25 дена.Незнам ако тренираш по нея месец и половина дали  няма да трябва да си смениш целия гардероб:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1