07.12.12
18:30
Здравейте,колебая се,когато започвам да чистя на пролет какво да взема.Целта ми е да изчистя като гледам да запазя максимално мускулната си маса.Мислех първоначално L-carnitin-a на Biotech Usa,Primaforce max cla 180 softgels и Amix Elite Power 350 gr. После видях коледните намаления и се почудих дали да си взема Scivation Xtend-a 90-те дози и някакъв л-карнитин/липтропен фет бънър (примерно на Amix липотропният фет бърнър).Цените излизат долу-горе еднакви.Според Вас кой е по-добрият избор ?
07.12.12
20:23
...
Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:51.
Досега никой не е оплюл Xtend, ако си търсиш овкусени BCAA е отлична бленда, така че независимо какво си купувам бих го включил в стака.
Вместо КЛА и малка разфасовка карнитин, защо не си вземеш карнитина на прах на PrimaForce (250 грама суровина е).
Относно Амиксите: Мнението ми за марката е , че макар и да е европейска има доста силни продукти. Само протеините и нещо не ми допадат!
08.12.12
08:54
Аз лично държа повече на Xtend отколкото на протеин. Като цяло гледам постоянно да съм горе долу изчистен и постоянно правя комбинации с липотропни и термогенни бърнери. Липотропния на Амикс ми хареса много, добра цена и стига за 45дни, плюс към него добавих и Thermo core от същата марка и стана добра комбинация, нямах проблеми с главата и кръвното. От оксито ми се разказа играта, имах чувството ,че съм на амфетки постоянно :)
08.12.12
15:18
И аз не бих ти препоръчал този на BioTech USA - не останах особено доволен! Подкрепям мнението на Strelok91, но бих заложил BCAA под формата на таблетки (по-удобно е), хвърлил съм поглед на AMIX-BCAA GOLD. Може да добавиш и прием на глутамин