01.09.05
15:08
Има ли някакви анаболи/стероиди, които НЕ са вредни за подрастващи? Имам в предвид основният според мен проблем - инпотентност.
Благодаря предварително!
01.09.05
15:19
Стероидите са опасни за здравето както на възрастни, така и на подрастващи. Но при последните е абсолютно препоръчително да НЕ използват стероиди.
[quote author=“galant”]Има ли някакви анаболи/стероиди, които НЕ са вредни за подрастващи? Имам в предвид основният според мен проблем - инпотентност.
Благодаря предварително!
Вервай ми, импотентността не е основния проблем ;) Стероидите не са вредни сами по - себе си. Това са лекарства и като такива помагат на много хора. Лошото е, когато се взимат без причина и то от непълнолетни. Докато тялото се развива е силно нежелеталено да се месим в хормоналният му баланс, особенно без да разбираме за какво става въпрос, както правят повечето хора.
01.09.05
19:52
Ами аз ако не си разбрал да ти кажа ...
няма.
01.09.05
20:58
Не се занимаваи за сега с глупости повече упорство в залата яко кльопане, протеин, креатин ако можеш да си позволиш глутамин и след около пет шес години попитаи пак за стероиди.
01.09.05
21:05
значи има вредни и по малко вредни стероиди но напълно безвредни няма а то на тоя св ят нищо безвредно няма хипократ го е казал “всичко е отрова в зависимост от дозата”
не съм поставил коректно въпроса. Дано така да е по-ясен: Кой е най-безвредният анабол или нещо подобно на него, което НЕ ВДЪРВЯВА/защото ми трябва да друг спорт, не за щанги/?
Ами кажи за какъв спорт ти трябва и ще ти кажем какво по-точно ти трябва! Може стероиди да не са ти необходими!
[quote author=“galant”]Има ли някакви анаболи/стероиди, които НЕ са вредни за подрастващи? Имам в предвид основният според мен проблем - инпотентност.
Благодаря предварително!
Ако преяждаш с лукчета или пушиш ментолови цигари е много по-кофти, шото и от тях няма да ти мърдат сперматозоидите много, много! Това на роден български език означава импотентност!
Всичко е отрова, всичко е до дозата! :wink: Бъди умерен, не сдържан, просто умерен!
04.09.05
23:32
ами според мен дали ше се одървиш или не не зависи толкова от стероида а от тренировката
Ами кажи за какъв спорт ти трябва и ще ти кажем какво по-точно ти трябва! Може стероиди да не са ти необходими!
за джудо ми трябват.