01.09.05
01:01
за 1 месец да качиш 15 кг от лег при условие, че взимаш само някаф протеин на нутрим? говорим от 60 на 75 кг за 16 годишен младеж, който тежи 78 кг някаде :shock: та възможно ли е ?
Ами зависи от много неща ако тепърва започва е възможно щото се подобрява нервно-мускулната кординация и се повишава “силата” но хипертрофия още няма
01.09.05
01:26
ами не започва сега пак и не познавам човек, който без да е тренирал никакви спортове и ей така да влезе в залата и да дигне 60 кг от лег :wink: (говорим тегло до 78 кг). бтв кво е хипертрофия
Нормално е.
А 60 кила при собствено тегло 78 кг ще вдигнат много хора, без никога да са тренирали.
01.09.05
01:53
Имам предвид серия от 8 повторения, но се съгласявам с вас - просто малко завист - ех и аз да качвах така 15кг от лег .. (пък и видях новия клип на гергана и ме одари нещо у главата в тоз късен час :D) Та се поучудих малко и викам дай да питам.
Благодаря, че отговорихте бързо. По-здрави ! 8)
01.09.05
09:22
[quote author=“valaraukarky”]Имам предвид серия от 8 повторения, но се съгласявам с вас - просто малко завист - ех и аз да качвах така 15кг от лег .. (пък и видях новия клип на гергана и ме одари нещо у главата в тоз късен час :D) Та се поучудих малко и викам дай да питам.
Благодаря, че отговорихте бързо. По-здрави ! 8)
направи един цикъл за сила и ще дигнеш бая :)
Ей готин valaraukarky, и като качиш 15 кг. отгоре, тогава кво - ще викаш Гергана, край лежанката, да те гледа ли :shock: Аз, знаеш ли какво мисля? Работи си с тежестите, с които си работиш ( то килограмите полека лека сами ще се качат ) за да си правиш добро и хармонично тяло. Като направиш готено тяло, тогава мацките, пък и Гергана, по може да те забележат :wink: А , кво ще кажеш :?:
01.09.05
10:59
хахахх daddy прав си брат ми, а за цикъла за сила ще си помисля мой да пробвам :lol:
ам за въпрсония цикъл за сила най-добре е да се прави зимата нали?а daddy като виждаш 4е дигаш с 15кг отгоре ти се качва доста самочувствието :wink:
01.09.05
12:08
най-добре зимата Да!
01.09.05
21:16
Eми да - нормално е като си далече от своя потенциял :) - и си начинаещ !
Зависи и от изходното ниво на начинаещия
Аз примерно в самото начало ,когато започнах да тренирам - качих 3см на ръка за 1месец + доста кила :)
За сила да не говорим
Постепено прогреса се забавя и сега съм доволен и от 0.5см на 3месеца :)
Използвайте рационално началото си - първите 4-6 месеца !
Ами хора всякакви има може да е надарен момчето
[quote author=“valaraukarky”]бтв кво е хипертрофия
Е браво че това ме питаш (мускулоизграждане най общо казано)
02.09.05
13:49
аха ем съжалявам не знаех :roll: