01.12.12
15:24
Така, здравейте ! На 18г съм, 1.5 год стаж, 70-71 кг, около 10% ПМ.
Целта ми е да кача няколко КГ ММ, с този стак:
1.Hot Blood
2.ON Serious Mass
3.Scivation Xtend New Formula
4.MP Creatine
Самата фигура ми изглежда нормална, добре развитите групи ми се помпат нормално още от първото упражнение, за сметка на по-слабо развитите, които е по-трудно да ги напомпам.Какво мислите за комбинацията?Принципно, знам, че протеин вместо гейнер е по-добър вариянт, но 3000 ккал не мога да набавям само от храна.Искам да отбележа, че съм пил 2 пъти Serious Mass и резултатите бяха много добри.
А, да - да питам, ще пречи ли след тренировката да пия гейнера, аминото и креатиновата матрица ЗАЕДНО в шейка ?
Hot blood според мен е пълен таш*к.
Гейнера може да го заменеш с глюкоза на прах и с останалите пари да си купиш месо.
Не си написал и по колко смяташ да взимаш?
А, да - да питам, ще пречи ли след тренировката да пия гейнера, аминото и креатиновата матрица ЗАЕДНО в шейка ?-ДА
01.12.12
15:38
Да? Защо ? Какво да напиша по колко смятам да взимам ? Всичко по етикет.Само се двоумя между BSN Volumaize и Xtend-a.
Питам за БЦАА-то по колко ще взимаш.Етикета го зарежи.
Сега ще ти напиша аз какво мисля.
Изпих няколко кутии БЦАА и си мисля че са просто много скъпо удоволствие,защото от тях да трябва да се взима големи дози.
Правя ти едно сравнение между бцаа и протеин.1 доза бцаа от твоето струва около 1.2лв за 7 гр чисто бцаа в протеините обикновено процентите бцаа са около 20-25%.Така че в 30гр протеинова пудра получаваш същото количество бцаа колко 1 доза Xtend,само че в тези 30гр пудра ти имаш още допълнително куп други елементи бонус а тази доза струва по малко от бцаа 100%.
За бустера си е твой избора аз полза от тях досега не съм видял не съм пил много вида( 3 само),ако си имал натоварен ден наистина може и да ти помогне,но ако не си скапан и не си имал тежък работен ден според мен няма смисъл.Ако ти се пробва пробвай от опити глава не боли(макар че трошиш пари на вятара).
Геинера ти казах вече купуваш си глюлоза или малтодекстрин 1кг е около 5-6 лв.
Креатина е добре.
Моето предложение е(не съм про,това си е лично мое мнение до което съм стигнал с хвърлени пари на вятъра)
1 Една добра суроватка
2 Глюкоза
3 Креатин монохидрат(взимай само тази форма другите са същата работа само че на двойна цена),гледай суровината да е Creapure.
4 Качествени витамини.
Много важно е да имаш добро хранене и да правиш тежки тренировки,ако те не са наред неочакваи добавките да ти помогнат.Това е от мен!
Мнението беше редактирано от Pavel на 01.12.12 16:07.
01.12.12
16:12
Така, значи за BCAA-то 2 дози.Една по време на трен и една веднага след.Мерси за мнениято, ще видя какво да правя.Други мнения ?
казано от Pavel на 01.12.12, 15:31:
А, да - да питам, ще пречи ли след тренировката да пия гейнера, аминото и креатиновата матрица ЗАЕДНО в шейка ? - ДА
И к’ва точно е разликата ако изпие трите продукта на куп или един по един? В стомаха не се ли смесват така или иначе?
Не съм прочел хубаво по точно съм прочел може ли,това пречи ли не съм го видял.
Исках да напиша че може.
09.12.12
20:39
А какво мислите че е по-добре да взема - Hot Blood или BigBang?
казано от Теодор Павлов на 09.12.12, 20:39:
А какво мислите че е по-добре да взема - Hot Blood или BigBang?
Първо кажи защо ги избра тези хот блъд и биг банг ?
09.12.12
21:47
Еми, защо ли? Първи бустер ми е.Към jack3d ли да се нахвърля още веднага ?
Мнението беше редактирано от Теодор Павлов на 09.12.12 21:47.
казано от Теодор Павлов на 09.12.12, 21:47:
Еми, защо ли? Първи бустер ми е.Към jack3d ли да се нахвърля още веднага ?
Незнаех, че тези 2 бустера са за начинаещи. Има много по-готини на доказалите се марки, но ти сам си решаваш.
09.12.12
22:48
Еми добре де, помогни ми, кои са тези бустери? : D
Мнението беше редактирано от Теодор Павлов на 09.12.12 22:49.
10.12.12
23:40
Добре де, малко си промених мнения.Мисля да пробвам No Xplode Caffeine Free.Какво мислите ?