Упражнения за бицепс.

10.12.12
15:36

Здравейте, аз съм на 13 години и тренирам от около 6 месеца. Та въпроса ми е можете ли да ми кажете хубави упражнения за бицепс и също така чух, че ако тренирам от стоеж ми се натоварва кръста и това е вредно. Имали нещо вярно в това.

Е ти за 6 месеца тренировки не знаеш ли кои са хубави? А в това, което си чул няма нищо вярно.

10.12.12
17:49

Ако искаш големи ръце, почвай яко храната на 1-во място, че после хубавите упражнения.

10.12.12
22:13

Лицеви опори, кофички , набирания , тичане , игри ! На твойте години не знаех какво е бицепс :Д .

14.12.12
03:14

Дали от стоеж, дали от седеж кръста пак може да се натоварва, зависи от упражнението или зависи от твоята техника.

Carbohydrate

12.03.13
15:33

Някой да е пробвал да тренира бицепс с EZ щанга, само че хвата е по-широк(на следващата кривина), малкият пръст става по висок от големият пръст?

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 12.03.13 15:45.

казано от Vasil Stoianov на 12.03.13, 15:33:

Някой да е пробвал да тренира бицепс с EZ щанга, само че хвата е по-широк(на следващата кривина), малкият пръст става по висок от големият пръст?

Лари Скот пусна навремето статия за тоя вариант, която излезе в някое от бг списанията.
Рядко съм виждал някой пробвал го, който да не е доволен от него, стига да няма история с травми на китките, лактите или раменете.

Carbohydrate

12.03.13
20:04

казано от Юлиян Тодоров на 12.03.13, 15:57:

казано от Vasil Stoianov на 12.03.13, 15:33:

Лари Скот пусна навремето статия за тоя вариант, която излезе в някое от бг списанията.
Рядко съм виждал някой пробвал го, който да не е доволен от него, стига да няма история с травми на китките, лактите или раменете.

...и аз я прочетох та се сетих....сега правя бицепс като доп.упр. и исках да видя дали има хора тук, които са го пробвали и отзиви...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1