Какво е това? Съвети за лечение.

10.12.12
15:46

Днес след една мощна тренировка за гръб и трицепс почуствах жестока умора. Като се прибрах в дясната перка, мисля че се нарича, ама не съм сигурен, дясната част на гърба получих странни червени петънца. Чудя се дали са стрий или кръвоизливчета, и ако някой знае моля съвет за лечение.

10.12.12
15:55

Това ми прилича на прясна стрия,честито.

10.12.12
16:25

Сигурен ли си? Продукти за борба със стрий? Лечение? Някой да предложи?

10.12.12
16:48

Ами на 99,9% съм сигурен,ама винаги можеш да питаш майка си,тя знае със сигурност какво е стрия.А за лечение на вече появила се стрия не знам,но и честно казано не съм се и интересувал(а аз съм в стрий целия - бицепси,гръб,на сгъвката между гърдите и предното рамо,задно бедро).Просто след време си сменят цвета и придобиват цвета на кожата - ако не кажеш на някой че е стрия,трудно се забелязва.Става като стар белег.
Иначе препоръчват мазане с по-мазни кремове,каквото и да значи това.Знам че и бадемовото масло,уж помагало за превенция(казвам уж,защото не съм го пробвал).
Като цяло,не си го слагай толкова на сърцето,за някаква нищо и незначителна стрийка,че ако получиш като моите,сигурно ще се застреляш. :)

10.12.12
17:06

Масажи със зехтин - изпитано, работи, ама трябва да си мнооого упорит и редовен :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1