10.12.12
21:33
17 годишен ектоморфен тип 190см, 83-4кг. Начинаещ във фитнеса да речем и със що годе добър хран. режим- можете да видите дневника ми <—На светлинни години от коремни плочки
В момента съм в период на качване
Корема ми е отпуснат и като казвам отпуснат имам предвид, че има бая мазнини. Имам питане и то е дали в периода на качване ще натрупам още мазнини по корема, защото много ми се ще това да не става. Най лошото е, че в другите части на тялото изглеждам слабичък, имам и тесни рамене, ама на всичкото отгоре и мазен корем.Направо си проличават слоевете сланина като седна (знам гадно звучи) Нещо от сорта на skinny-fat. четох че кардиото за ектоморфи след трен. не много подходящо затова не го и правя, ама нямам възможност и сутрин защото съм на даскало имам и що годе добър хран. режим който спазвам от 6 месеца. Не си представям как ще изглежда корема ми като стана 90 и нещо кг. Та кажете да включвам ли кардиото към тренировките и кога или някакви други анаеробни упр. за изгаряне на мазнини в коремната област с минимално намаляне на ММ, или да чакам лятото да изчистя а сега да не му се притеснявам.мерси предварително
Темата беше редактирана от Just DoIt на 10.12.12 21:34.