Личен треньор

10.12.12
19:56

От известно време тренирам по малко и вече се вижда видима разлика !!!
Тия дни се записах е един страшен фитнес и си доплатих за личен треньор 60 урока по 45 минути !!!
Познати ми казаха че с него ще напредна 100% по бързо от колкото сам и щял съм да видя след още първия месец !!!
Въпросът ми е такъв както се казва има ли ( фаида ) от личният треньор или загуба на пари ???

Carbohydrate

10.12.12
20:12

Няма две мненя, добре е да имаш личен треньор! Най-малкото за това, че няма да си причиниш някаква травма от незнание...Много важно е да го питаш за храната и разбира се да спазваш указанията...

10.12.12
20:31

Незнам,но си мисля че ако не търсиш някой да ти помогне със заучаването на по-специални движения(клек и тяга не ги смятам за такива) или не търсиш да те тренират с някаква специална насоченост,фаЙда особена няма.Още повече при наличието на глада(безпаричието),който  ги гони 80% от българите.При положение че всичко може да се прочете и осмисли,при наличието на подобни форуми - за бодибилдърски сплитове  си е пълен абсурд.

10.12.12
20:37

Когато може да си го позволиш и ако попаднеш на знаещ, файда ще има. Но както казаха по-горе от съществено значение е да го разпиташ за храненето не само за тренировките и да се придържаш към препоръките.

Carbohydrate

10.12.12
20:45

казано от balabanov на 10.12.12, 20:31:

Незнам,но си мисля че ако не търсиш някой да ти помогне със заучаването на по-специални движения(клек и тяга не ги смятам за такива) или не търсиш да те тренират с някаква специална насоченост,фаЙда особена няма.Още повече при наличието на глада(безпаричието),който  ги гони 80% от българите.При положение че всичко може да се прочете и осмисли,при наличието на подобни форуми - за бодибилдърски сплитове  си е пълен абсурд.

Много от ходещите в залите младежи употребяват “химия”..и ако ти беше прав, то това нямаше да го има. Всички искат всичко и то веднага))... и НЕ четат..

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 10.12.12 20:45.

10.12.12
23:25

казано от Vasil Stoianov на 10.12.12, 20:45:

Много от ходещите в залите младежи употребяват “химия”..и ако ти беше прав, то това нямаше да го има. Всички искат всичко и то веднага))... и НЕ четат..

То между “може да се прочете и осмисли” и “четат” разликата е огромна. Аз не виждам Балабанов да твърди, че “четат”. И е вярно, че не четат. Въпроса обаче е на какъв инструктор ще попадне, защото е почти ежедневие тук във форума да се смеем на съвети от “инструктори” включително и култовия “рано ти е да правиш клек, имаш още да растеш”, както и изготвени пародии на програми. Има и още нещо: за химията си прав, както и за това, че масово се разпрострнява из залите НО проблема е, че това се прави включително и от част от въпросните “инструктори”. А още по-лошото е, че от тях и за химията съм чувал едни съвети...
Та работата е малко като купуване на кола... на късмет.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 10.12.12 23:29.

11.12.12
06:20

Аз не мисля да взимам химий и всякви глупости аз искам да тренирам за да се чуствам по добре и да изглеждам по добре и хич не ми се иска да си вредя на здравето по какъвто и де било начин !!!
Че пари няма нямало е и няма и да има това е факт.
Аз съм на 29 работя по 10,12 часа в завод  и не искам да ставам професьоналист ни най малко, да от много време се страрая да се храня правилно и да потдържам някъква нолмална форма ама и не ми се иска да зациклям на едно място искам и да напредвам !!!
Все още не съм се запознал с него но до колкото знам треньора е профисионален бодибилдър (само не съм сигурен дали е мъж или жена)!!!

11.12.12
10:03

Качествен инструктор = бърз и безопасен прогрес. Обаче:
1. Трябва да се натиска
2. Инстркутора трябва да разбира. Пишман - треньори с лопата да ги ринеш.
3. Финанси?
4. Други задължения?

Ако нямаш състезателни амбиции и не ринеш парите с лопата - инструктор само при нужда - заучаване на движения, помощ с програми, да ти орпави някакви дисбаланси, при контузия.

Иначе стандартната “тренировка с инструтктор” в 90% от залите е безмислена.

12.12.12
06:45

Мерси за съветите ще ги имам в предвид !!!
Днес ми казаха че би било добре да съм взимал белтъчини а аз се отнасям отрицателно към каквито и да било хапчета и пудобни а и не им разбирам !!!
И тук където аз живея в залата до като тренираш ако нямаш личен треньор сигурно никои няма да ти обърне внимание !

12.12.12
19:21

Ако са ти казали да приемаш повече белтъчини, 99,99% съм сигурен, че са имали предвид да ядеш повече пържоли.

Имам усещането, че нещо не сте се изяснили :D

... в която и зала да тренираш, на дали някой случаен ще се втурне да ти казва как да тренираш, макар че се срещат и такива индивиди :D

Мнението беше редактирано от megabolic x на 12.12.12 19:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1