Всички видове серии помагащи за разнообразието в тренировките ?

11.12.12
13:54

Добър ден ! Прочетох много теми докато търсих една в която да са описани всички видове серии и кога се използват , например ако може някой да ми обясни суперсериите за кои групи е най-добре да се използват, колко често и т.н цяла тренировка или само няколко упражнения ?. Така за дроп сериите кога само последното упражнение ли , колко пъти в месеца за кои МГ ? Сериите 21 за кои групи , по едно упражнение на тренировка или ?? Извинявам се ако има вече такава тема и не съм я намерил ако има такава моля ви да ми я дадете да се запозная !

АЧ

11.12.12
15:02

Аз метода 21 съм го ползвал само за бицепс и то с щанга. Суперсерии само при корем правя. Дроп много рядко.

11.12.12
15:40

Благодаря за отговора , а някой с по обширна информация ?

11.12.12
18:29

Като е често задаван въпрос можете ли да ми дадете често даван отговор ?

Беше добре да прочетеш тази тема преди да публикуваш въпроса си.
Питането ти е твърде общо и изисква някой да преразкаже половината сайт специално в твоя чест. Тези тренировъчни техники могат да се използват при твърде разнообразни цели, в много комбинации и в зависимост от много фактори. Затова и няма особено много желаещи да обясняват.

Освен това отговорите в този форум се дават на доброволни начала, с други думи - никой не е длъжен да ти отговаря. Моля, съобразявай се с това.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.12.12 19:07.

11.12.12
19:52

Знам че никой не ми е длъжен, съжалявам ако съм ви оставил с грешно впечатление. Просто наистина търсих доста и се надявах някой да ми отговори по най-краткия начин, защото това са важни неща а не намирам добър и цялостен отговор.

11.12.12
21:28

казано от JoeyBarton на 11.12.12, 19:52:

Знам че никой не ми е длъжен, съжалявам ако съм ви оставил с грешно впечатление. Просто наистина търсих доста и се надявах някой да ми отговори по най-краткия начин, защото това са важни неща а не намирам добър и цялостен отговор.

Важни неща са,но още не си достигнал нивото да ги използваш,съдейки по постовете ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1