Jelaq temata+komentarite da se iztrie!

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.12.12
16:43

Навремето имаше един пич спомняте си го вервам Еню Рангелов ..та той даваше силови програми за борци ,бксьори, плувци, колоездачи и не знам си още какви.....тайната им беше в тяхната универсалност ,а именно програмата е една и съща за всички ..

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 11.12.12 16:44.

11.12.12
16:45

казано от doni dimitrov на 11.12.12, 16:43:

Навремето имаше един пич спомняте си го вервам Еню Рангелов ..та той даваше силови програми за борци ,бксьори, плувци, колоездачи и не знам си още какви.....тайната им беше в тяхната универсалност ,а именно програмата е една и съща за всички ..

И върши една и съща работа на всички - никаква :)

Е недейте така човека и книги има написани :D :*

11.12.12
20:13

На мен тренировката си ми харесва. Не съм я обмислял много сериозно, признавам и не съм се стремял да впечетлявам сериозно занимаващи се с борба или бойни спортове. По вашите думи тази тренировка не става за нито един спорт. Аз мисля че е добро ОФП и повече ще е от полза, отколкото да навреди. Просто тази тренировка е по-смислена от обикновена фитнес тренировка в залата(особено това момче последните месеци тренираше само за абсолютна сила и сега няма издръжливост и въздух), според мен не е нормално да кляка с 100кг и да прави мъртва тяга с 120кг, а да не може да направи 30 лицеви или 20 кофички, и да се оплаква че няма грам издръжливост по време на борба.
Повече няма да коментирам! Ясно ми е че в България всички оплюват, парадират и т.н.
Вместо да казвахте това не е добре или онова не става, защото еди какво си, можеше да споделите ваши кръгови тренировки, с радост и интерес щях да ги прегледам.

Carbohydrate

11.12.12
20:33

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 20:13:

На мен тренировката си ми харесва. Не съм я обмислял много сериозно, признавам и не съм се стремял да впечетлявам сериозно занимаващи се с борба или бойни спортове. По вашите думи тази тренировка не става за нито един спорт. Аз мисля че е добро ОФП и повече ще е от полза, отколкото да навреди. Просто тази тренировка е по-смислена от обикновена фитнес тренировка в залата(особено това момче последните месеци тренираше само за абсолютна сила и сега няма издръжливост и въздух), според мен не е нормално да кляка с 100кг и да прави мъртва тяга с 120кг, а да не може да направи 30 лицеви или 20 кофички, и да се оплаква че няма грам издръжливост по време на борба.
Повече няма да коментирам! Ясно ми е че в България всички оплюват, парадират и т.н.
Вместо да казвахте това не е добре или онова не става, защото еди какво си, можеше да споделите ваши кръгови тренировки, с радост и интерес щях да ги прегледам.

)))Умирам от смях, чесно. Това си много даже нормално. Поне като си на форума, чети малко други дневници. Ако беше чел, щеше да разбереш, че лега изостава почти при всички( има си причини за това) и че лега не е критерий за кофички! Ай, повече не ми е интересно тук....

11.12.12
20:45

казано от Vasil Stoianov на 11.12.12, 20:33:

)))Умирам от смях, чесно. Това си много даже нормално. Поне като си на форума, чети малко други дневници. Ако беше чел, щеше да разбереш, че лега изостава почти при всички( има си причини за това) и че лега не е критерий за кофички! Ай, повече не ми е интересно тук....

какъв лег те гони бе?!?! Нормално ли е момче, което е състезател по класическа борба да не може да направи 30 лицеви опори и 20 кофички, та ме дразниш и ти. Аз където сам на 35 год. и не се занимавам усилено със спорт ще направя повече от 30 лицеви и повече от 20 кофички. Нормално е друг път! И къде съм писал че има връзка м/у лег и кофички ?

Carbohydrate

11.12.12
21:00

Не “бе”-кай, не съм някое лапе! Овладей гнева, нали си спортист. По горе си го написал, подчертал съм го...
Моя грешка, сравних го с лицеви опори, сори!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.12.12 21:02.

11.12.12
21:32

казано от Dimitar Nikolov на 10.12.12, 23:03:

Коя нормална жена може ...... да прави лицеви опори с гири??

Сещам се за ... хм....30-тина, явно всички са (сме) ненормални :D :D :D :D :D

p.p. Мне, повече от 30 са тези, за които се сещам :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.12.12 21:33.

Ти си този който парадира с големи познания. Ако мислиш, че не е така, преброй колко удивителните знаци си сложил в постовете си :D Сега се успокой и разгледай дневниците :)
p.s. И се пише многоставни, не много ставни. Страшно образование :D
protip - слушай какво говори James Hinks. (не само той, но най-вече)

11.12.12
22:31

казано от karfi4ka на 11.12.12, 21:32:

30-на които се занимават сериозно със спорт, нали :)
Колко начинаещи момичета или жени ще направят 10-на лицеви+ ренегатско гребане(гира 3-5 кг) ?

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 22:31:

казано от karfi4ka на 11.12.12, 21:32:

Колко начинаещи момичета или жени ще направят 10-на лицеви+ ренегатско гребане(гира 3-5 кг) ?

Да, само такива, иначе тезата ти ще увисне като прани гащи на простор. И зобят мощно, за да направят 10те лицеви с гира 3-5кг.

Пази Боже от инструктори като теб :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.12.12 22:36.

11.12.12
22:45

Амииии...аз като бях начинаеща започнах с 5 лицеви и ренегадско с по 5кг на ръка :D И не могат да правят лицеви, защото не знаят как и не ги интересува, а не защото не са достатъчно силни да направят 10 лицеви опори, да не говорим за тези от колянна опора.

Т.е. жените които се занимават сериозно със спорт са “ненормални”? Какво значи “занимават се сериозно със спорт”? На тези, които не се занимават за какво са им изобщо тренировки, та да обсъждаме могат или не могат да правят лицеви опори и ренегадско гребане? Говоря за 30-тина, които имат друга професия, различна от спорт, или са ученици, или студенти, не по спорт, за които спортът е хоби. Въпросът е, че ти наричаш “нормални” жените, които не могат да правят лицеви опори или рнегадско гребане. Т.е. нормални са тези, които не могат, а тези които могат са само “сериозно занимаващите се” (каквото и да значи това) и те са ненормални?

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.12.12 22:54.

11.12.12
22:52

Само да вметна: кофичките имат пряка връзка с лега...но тук идва моментът,да знаеш как,кога и под каква форма да ги съчетаеш и правиш,за да я видиш тая връзка... ;) аз го знам благодарение на един човек!И съм го изпитал.
Относно лицевите,колкото ги тренираш,толкова ги можеш...лично аз по едно време се бях зарибил,правех си едни схеми с лицеви и е така небрежно съм стигал до 60-65 бр на 120 лично тегло,а тогава лега ми е бил смешен...и на фона на теглото и на фона на бройката лицеви!

11.12.12
23:07

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 13:27:

Ще се радвам да ми изпратиш твоите необичайни и измислени от теб кръгови тренировки

Сакън Сашо, недей. Ще му пратиш, за да може да поства после из други форуми какво е “измислил” или ще го “създава” за клиентите си срещу парички... Но поне така няма да му се смеят ;).

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 13:27:

Тренировката я измислих за 10 мин, без да съм подготвен и очаквам и без да имам кой знае какви средства.

То това, че не си подготвен вече всички го видяхме, ама нещо не се сещам за какви средства говориш, какви средства са необходими, за да измислиш една програма...освен мозък?

Така като се замисля около 80-90% от колежките ми...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 11.12.12 23:50.

11.12.12
23:41

Митко,

Ние вече ти казахме, че тренировката не е лоша кръгова  тренировка за ОФП. В зависимост как се изпълнява може да има и не лош кондиционен ефект. Това, против което всички говорят е, че в заглавието има претенции за нещо много повече. При добро желание от твоя страна и от страна на момчето ще има и добър резултат. Ако разгледаш всички постове още веднъж ще видиш в много от тях не лоши съвети, с които да подобриш методиката за изпълнение за програмата. Не се засягай излишно, а отсей това, което би ти било от полза, пробвай да го приложиш на практика и програмата ще заработи.

11.12.12
23:42

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 14:45:

Примерно морските тюлени имат следната тренировка (ОФП) :
1-набирания-100
2-л.опори-100
3-клякания-100
4-коремни преси-100
5-кофи-100

Ето тук вече яко се изложи (не че до сега не го правиш де), направо се осра.
Тестовете на морските тюлени са бързо плуване, а норматива е да избягат от бяла мечка, но ако си говорим за
NAVY SEAL си доста далече от истината. Норматива им е плуване на 500 ярда (все пак са тюлени), лицеви, коремни, набиране, бягане миля и половина. Нормативите за максимална оценка са: плуване 9:30мин, 10мин почивка, 100 лицеви за 2 минути, 2мин почивка, 100 коремни за 2 минути, 2мин почивка, 25 набирания без ограничение във времето и хват по избор, 10мин почивка, бягане миля и половина 9:30мин. Логично и тренировките са насочени към покриване на норматива.
Типична тренировка от този тип е:
100 набирния на серии по колкото може, четвърт миля за 90сек на почивките между сериите;
200 лицеви на серии по колкото може, четвърт миля за 90сек на почивките между сериите;
300 коремни на серии по колкото може, четвърт миля за 90сек на почивките между сериите;

Откъде знам ли? Не питай ;)

11.12.12
23:52

Явно вече се обърна на заяждане... Кажете от къде да се изтрие публикацията-няма проблем!

12.12.12
00:14

казано от Veso Pervazov на 11.12.12, 23:42:

Да подскажа...

казано от Dimitar Nikolov на 11.12.12, 23:52:

Явно вече се обърна на заяждане... Кажете от къде да се изтрие публикацията-няма проблем!

Не се обърнало сега на заяждане... от самото начало си е така

... пак подсказвам :D

Мнението беше редактирано от megabolic x на 12.12.12 00:16.

12.12.12
00:35

казано от megabolic x на 12.12.12, 00:14:

казано от Veso Pervazov на 11.12.12, 23:42:

Да подскажа...

Греда... За да подскажеш първо трябва да отгатнеш, т.е. да помислиш и после да се сетиш. Ти искаш да се сетиш без да мислиш... :D :D :D ...ми не става.
Не виждам някъде в сайта от линка тренировката, която съм описал, нито нормативите, но и нямам време за глупости. Ако имаш да казваш/показваш нещо конкретно, давай иначе не се мъчи.
Да подскажа и аз, гледам че е модерно:

казано от Veso Pervazov на 11.12.12, 23:07:

Така като се замисля около 80-90% от колежките ми...

Айде сега да видим кой колко може да мисли? ИИИИИбаси жокера дето ти дадох.
Да подскажа пак, знам че иначе ще ти е трудно да се сетиш, инфото ми е от първа ръка ;)

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 12.12.12 00:44.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1