Бих желал мнение, за добавки като Pink Magic и Jack3d

Здравейте съфорумници,
Напоследък реших да прегледам някои хранителни добавки и ми стана интересно ефектът им и начинът им на комбиниране. Та въпросът ми за следните две добавки:
Първо е прехвалената Pink Magic, бих искал, някой да ми обясни накратко ефекта.
Втората е Jack3d, отново бих искал да знам накратко как действа.
Другото което бих искал да попитам е следното, как могат да се комбинират следните добавки и могат ли  да се комбинират заедно, нужен ли е приемът на други фармацевтични средства след, преди или по време на приемът на добавките, ако да какви?
На 19 години съм, тренирам от около година и тежа 60 килограма. За момента приемам креатин на Scitec, BCAA също на Scitec и протеинова матрица на Syntrax. Желаният от мен ефект е покачване на мускулна маса.
Знам, че е доста нахално да питам директно за отговори, истината е, че не съм прочел доста от статиите във форума, но ми трябва бърз отговор, а нямам в момента нужното време.
Благодаря ви предварително,
Поздрави :Р

Темата беше редактирана от Влади Андонов на 12.12.12 21:45.

13.12.12
00:38

1. Бързай бавно. Щом нямаш време да проучиш 4-5 активни съставки в комплексни продукти, които вече не се произвеждат (визирам старата бленда на популярния бустер и pink magic-a) никой няма да те насърчи или насочи в каквато и да е суплементация. Та ти самия си опасен за себе си!
2. След суплементация с горепосочените или аналогични на тях продукти не е нужна терапия с каквито и да е протектори. Те не са хормони!
3.”Ефекта” най-вероятно ще е нулев!
Целта на бустера си остава преди всичко един тонус, енергия и фокус за по-време на физическото натоварване. Моите лични положителни впечатления от джакчето, бяха една екстра издръжливост и леко изчистване на мазнини по тялото след привършване на две разфасовки.
Пинк меджик - бленда от растителни екстракти, които не съм виждал в други подобни комплекси. Със сигурност не си струва паричките! Има къде по приоритенти суплементи или манджи за които си струва да ги дадеш.
4. Вземи си креатин на друг производител. Много са темите в които хора се оплакват в следствие употребата на този на Сайтек. Ти сам си забелязал, че е на доста едри кристали.
Ще ти повторя точка 1.
Бързай бавно! Бързо на тоя свят стават само белите! Във всеки един спорт, включително и бодибилдинга се иска търпение и постоянство. Няма магия, това най-вероятно си го знаеш.
Поздрави!

Благодаря за отговора,
Въпросът ми беше следният, в момента съм в сесия и наистина нямам време да се ровя из интернер, сериозно, за да намеря наистина информацията, която желая. Затова попитах тук, за някакво по-компетентно мнение, което и получих.
Относно продуктите, би ли ми препоръчал някакъв вид комбинация от продукти за покачване на мускулна маса.
Благодаря предварително.
Поздрави :)

13.12.12
20:44

казано от Владислав Андонов на 13.12.12, 10:20:

Благодаря за отговора,
в момента съм в сесия и наистина нямам време да се ровя из интернер, сериозно, за да намеря наистина информацията, която желая.
Относно продуктите, би ли ми препоръчал някакъв вид комбинация от продукти за покачване на мускулна маса.
Благодаря предварително.

Ами ти си написал по-горе какво вземаш:За момента приемам креатин на Scitec, BCAA също на Scitec и протеинова матрица на Syntrax.  Тези 3 неща ще ти дадат сила и маса.
Все пак не е лошо да напишеш и програмата по която тренираш. Ако имаш повече време,можеш да си направиш и дневник в който ще получаваш конкретни съвети за тренировките,храненето и добавките.

Благодаря Миро, въпросът ми е до там, какво да правя аджаба след като свърша креатина?

13.12.12
22:23

Ами за креатина трябва един месец почивка,ако решиш да го повториш. А останалите две неща можеш да вземаш постоянно,докато ходиш на фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1