мачле тая неделя

WO

01.09.05
16:44

идеята , която обсъждахме в една друга тема....ако не сте я видели, става въпрос за неделя, някъде около обяд...часът е плаващ, защото не се знае колко и кои ще бъдем...е, който има желание да казва тук, за да сформираме отборите и да се почваме... :lol:

п.с. забравих да кажа, че съм вътре, търся за моя отбор вратарче, няколко ентусиазирани съотборници  :wink:

01.09.05
18:07

хехе.. звучи интерестно, но в неделя мисля да ходя на басейн..
Иначе ако се съберат хора.. и ако дойдат и мацките за мажоретки.. ще стане лудница ;-)

PR

01.09.05
18:10

в период на натрупване на маса съм - най-много защита или вратар да го играя - нещо по-статично :)
Ще ви уведомя допълнително ,ако ще идвам !
50 на 50 е засега !

EDIT - Не ме бройте за тази седмица !

01.09.05
18:10

ама няма да е лошо пича да спомене поне къде ще се играе мачлето..?? :-))

01.09.05
23:36

Аз предложих баскет ама май нико не се нави :cry:

01.09.05
23:36

аз съм навит!!!
играя от защита до гюме!!! :lol:  :lol:  :lol:
оферта е на спортна софия!!!

02.09.05
11:34

вътре сам :) да спортно софия ще е наи добре ама трябва да го резервираме ако ще ходим там или... като се саберем 10 билдери лесно ще изгоним другите :)
а за хората дето са в основен период може просто да заредят с въглехидрати, мармалада на баба ще ви се ослади  :lol:  :wink:

02.09.05
11:38

[quote author=”^MaD^”]вътре сам :) да спортно софия ще е наи добре ама трябва да го резервираме ако ще ходим там или... като се саберем 10 билдери лесно ще изгоним другите :)
а за хората дето са в основен период може просто да заредят с въглехидрати, мармалада на баба ще ви се ослади  :lol:  :wink:

извинете за дебилския въпрос но какво е “спортно софия”???

Аз съм мн навит за Баскет :) Ама само двама души няма мн идея.

02.09.05
12:22

NowIamYourGod -спорна софия е спортен комплекс до чорбарския стадион!има игрища за тенис футбол има и тенис на маса!

02.09.05
14:02

[quote author=“WESTA”]NowIamYourGod -спорна софия е спортен комплекс до чорбарския стадион!има игрища за тенис футбол има и тенис на маса!

Аха значи в борисовата градина така ли да разбирам? Като каза тенис на маса, някой владее ли го този спорт да ходим там да го прослушам, че много ми се играе???

02.09.05
14:04

да на борисовата градина!
ми доста хора го владеят този спорт!

ВАЖНО!!!

http://www.forumsleague.tk/

Попрегледайте и кажете: какво ще кажете?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=85509&sid=e6157e88eb5e2a7ab0612aeedf395093#85509

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1