13.12.12
15:01
Здравейте на всички!След 2 месеца има държавно първенство по самбо в което участвам на 15 години съм 74 кг. Трябват ми някакви добавки за енергия преди състезанието . Моля Ви помогнете ми със съветите си.
Посъветвай се с треньора си, той би трябвало да знае най-добре кое е подходящо за теб.
13.12.12
15:21
Треньора ми е против добавките ,но аз тренирам само от 7 месеца и искам да имам повече енергия.
Казаха ми да се състезавам на празен стомах и леко жаден.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.12.12 15:28.
казано от dani atanasov на 13.12.12, 15:21:
Треньора ми е против добавките ,но аз тренирам само от 7 месеца и искам да имам повече енергия.
Именно тук е разковничето.
Треньорът ти най-вероятно смята, че все още не е дошло времето да използваш добавки.
13.12.12
15:43
Аз бих ти препоръчал да се наспиш добре предната нощ! Не си тормози главата още с добавки ;)
13.12.12
15:51
Моето момче, най-добрата добавка за да имаш енергия на състезанието са усилените тренировки :)
13.12.12
15:58
Трябват ти добавки под формата на хубава храна. Може да добавиш само витамини и минерали. Имай пълно доверие на треньора си и щом той е преценил, че не ти трябва нищо допълнително - вярвай му! Ако очакваш добавките да те направят по-силен, грешиш. Истината е не в добавките, а в правилната предсъстезателна подготовка (и още доста фактори).