11.12.12
19:48
Здравейте.
18 годишен съм и преди около 1 година започнах да се занимавам с различни упражнения с цел сваляне на килограми. Тогава бях 71 кг, 177см. Сега не съм мръднал на височина, но съм 65-66 кг. Свалих доста мазнини и се стегнах малко, но имам един проблем. Не знам къде сбърках с упражненията, но сега телосложението ми е тип круша - разширих се малко в раменете, вталих се доста, но на ханш, задни части и бедра не съм мръднал много. От началото на ноември пия л-карнитин Scitec Perfect Fatloss по 2 пъти - сутрин на гладно и преди трен по 1 доза и аминокиселини Scitec BCAA X - преди и след трен по 1 хап и 1 преди лягане.
Тренировките ми се състоят в упражнения на гладиатор за гърди, бицепс и рамо и правя HIIT винаги след гладиатора - всичко това 5-6 пъти седмично. Определено има ефект и то такъв, какъвто исках аз, умора също така не чувствам никаква , но проблемът ми е че освен прекаленото мускули, които имам по задника и бедрата имам и мазнини там. Въпросът ми е как мога да изгоря едновременно и малко мускул и мазнините от тази зона ?
ОФ.: Имам и друг въпрос и ще го задам тук, за да не отварям нова тема: От както започнах да пия л-карнитина и аминокиселините забелязвам отрицателен ефект върху пениса. Лятото съм пил пак една кутия Scitec Perfect fatloss и тогава нямах проблеми с размера - дали аминото не влияе добре...?
Благодаря предварително и се извинявам ако темата е прекалено дълга :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.12.12 22:17.
казано от breezybg на 11.12.12, 19:48:
ОФ.: Имам и друг въпрос и ще го задам тук, за да не отварям нова тема: От както започнах да пия л-карнитина и аминокиселините забелязвам отрицателен ефект върху пениса. Лятото съм пил пак една кутия Scitec Perfect fatloss и тогава нямах проблеми с размера - дали аминото не влияе добре...?
Благодаря предварително и се извинявам ако темата е прекалено дълга :)
о.0 за пръв път чувам аминото да скъсява пи*ката :x
DO YOU EVEN LIFT?
65 кила за твоя ръст са малко. Какви са тия мускули по краката като е тренираш крака, а само гърди, бицепс и рамо? А гръб? Изобщо тренировките ти са МНОГО зле.
Но тази тема доказва, че който не тренира крака и гръб му става малка пишката! :D
И за да не бъда голословен ще ви напиша научно издържана теза, защо на фитнесджийте им стават малки пишките.
Мускулите в човешкото тяло са свързани и най-здраве е връзката бицепс-пенис. Проблема е, че многото сгъване (или както е популярно и скоро ще се приеме за дублетна форма - Згъване) за бицепс действително уголемява обема на бицепса, но за съжаление скъсява дължината на пениса. Получава се абсурдната ситуация, че дамите са привлечени от големия ви бицепс, но не можете са ги задоволите с малкия си пенис. :D
В момента разработвам формула, която да описва зависимостта между размера на бицепса и пениса.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 12.12.12 20:54.
казано от CarnalK на 12.12.12, 20:46:
DO YOU EVEN LIFT?
В момента разработвам формула, която да описва зависимостта между размера на бицепса и пениса.
Да ти помогна с 1 графика?
извод:
Културягите с 60 санта ръка НЕМАТ КУР
а пък инвалидите които нямат ръце имат 30+ сантиметрови змии
:D
Мнението беше редактирано от Vintage на 12.12.12 21:43.
До автора: Лятото никой няма проблеми с размера...А сега е просто—декември сме,—6 е навън бе,замисли се малко :D
Перфектно.
Очаквайте статията в следващия брой на BroScience Muscle Building Magazine
Do you really want to make all kindZ of gainZ? Think again as this new research shows an undeniable link between arm and penis size.
Искрено се забавлявам, благодаря вИ за което :) Както във всеки български форум, питаш нищо, отговарят ти винаги по темата, адекватни, сериозни коментари. Прекрасно
Четене с разбиране ;)
Както във всеки български форум хората са готови да помогнат, но са на принципа “помогни си сам, за да ти помогне и форума”. Ако беше прочел малко повече щеше сам да си отговориш на въпросите. Но да чакаш на готово подробни отговори и обяснения - ентусиасти да го пишат това трудно ще намерши.
Накратко ти се намекна, че:
1. Не тренираш правилно
2. Не си казал как се храниш
3. Това с размера на пишката има ли нужда се коментира изобщо?
1. Написах ви какво тренирам и мисля, че не е необходимо да тренирам всички мускули. Може и да греша, поправете ме.
2. Да, наистина не написах как се храня - моя грешка: не спазвам стриктно някакъв режим, сутрин само ям едно нискомаслено мляко с овесени ядки. След това вече си ям каквото ми падне, но гледам да избягвам пържени храни, манджи и всякакви такива гадости. Ям повече зеленчуци и плодове много.Газираното съм го спрял тотално, както и соковете. Сладко ям рядко и то само сутрин на даскало, но е мн рядко.
3. Относно размера - щом съм забелязал разлика и то точно тогава, когато съм започнал приема на добавки, значи може да има някакъв нищожен шанс да е нещо и от тях. Не ми е кой знае какъв проблем , защото разликата е нищожна, но на тези години / 18 / не вярвам да ми се смалява :lol:
Продължаваш обаче с тия простотий за патката.Представям си колко си се филмирал и как след всяка доза аминокиселини ходиш си го мериш :D :D.И не НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС от бцаа да се случи подобно нещо.
ОК, спираме с тия глупостите, надявам се на мнение относно основния проблем, заради който направих темата :)
казано от breezybg на 13.12.12, 19:20:
3. Относно размера - щом съм забелязал разлика и то точно тогава, когато съм започнал приема на добавки, значи може да има някакъв нищожен шанс да е нещо и от тях.
Измери точния размер и пусни инфо в темата ти. :) За да обсъдим тук знаещите откъде идва тоя проблем. :D
казано от breezybg на 13.12.12, 19:20:
1. Написах ви какво тренирам и мисля, че не е необходимо да тренирам всички мускули. Може и да греша, поправете ме.
2. Да, наистина не написах как се храня - моя грешка: не спазвам стриктно някакъв режим, сутрин само ям едно нискомаслено мляко с овесени ядки. След това вече си ям каквото ми падне, но гледам да избягвам пържени храни, манджи и всякакви такива гадости. Ям повече зеленчуци и плодове много.Газираното съм го спрял тотално, както и соковете. Сладко ям рядко и то само сутрин на даскало, но е мн рядко.
3. Относно размера - щом съм забелязал разлика и то точно тогава, когато съм започнал приема на добавки, значи може да има някакъв нищожен шанс да е нещо и от тях. Не ми е кой знае какъв проблем , защото разликата е нищожна, но на тези години / 18 / не вярвам да ми се смалява :lol:
1. Грешиш. Ама много грешиш.
2. Храненето ти е... никакво. Още повече, че изходното ти положение skinny-fat и си тръгнал да сваляш. Нужно ти е да тренираш яко и да качваш
3. Без коментар.