02.09.05
11:49
Разглеждах този продукт: http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_weightSenrg.html и от прочетеното в сайта се заинтригувах. Някой да знае нещо за продукта, струва ли си, който го е пробвал?
а бе Clemenza ти през пет дена питаш за някакви добавки само!
не това е боклук!
чакай ве къф ти е проблема на тебе,интересува го пита...и как реши че е боклук?!
Ще си питам колкото си искам - нали за това е този форум! Нека някой по-уравновесен се включи и даде сносна информация за продукта.
02.09.05
14:00
ако мене питаш ... ако ти трябва нешо за енергия земи си таурин 50 грама са ти 7 лева пиеш 2 грама сутрин с 2 кафета и после светиш половината ден :twisted: и после 1 час преди трен пак така ако го комбинираш и с креатин ... ефекта е наистина непофторим :twisted:
02.09.05
15:51
hollowlife в аптеките продават ли таурин ? :)
02.09.05
15:57
незнам не съм проверявал но иначе в снц-то го има :D
тва с кобинирането на 2 кафета и креатин ми се вижда доста лоща идея ...
прочетете за смесването на кафе и креатин ....
04.09.05
02:50
аз пък знам че не трябва да се пият заедно демек.... едновремено :D кат ги пиеш през 2 часа разтояние няма да си пречак примерно 1 час преди трен заедно с таурина и после след трен ... няма да си пречат
Имам наблюдения единствено в/у приятелката ми доста учи за изпити и и трябваше нещо за енергия,та дадох и да пробва и остана доволна,аз не съм го ползвам но пия workout pak,genedrin и амино 1900 na Genesis и съм много доволен.
Аз си го взех онзи ден и днеска ше го почвам, заедно с Амино 2700 на Юнивърсъл и витаминчета VitaMax на Нутрим, ще видя какво ще излезе :)
[quote author=“orel”]НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ-МЕШАЙ БРЪКАДАН С МАТЕНИЦА И ЛЮТИ 4УШКИ! :idea: :roll: :lol:
От такива профански постове страда форума