Да кача килограми или не?

14.12.12
23:33

Здравейте, в момента съм 71кг. Висок съм 182.. имам стаж 5 месеца.. както всеки един от вас си има идол така и аз той е “Rob Riches”, искам да постигна неговото тяло, но искам вашето съдействие да кача ли още кг. и после да чистля или как? Ще съм много благодарен ако ми дадете съвет. :)

14.12.12
23:37

казано от Sasho на 14.12.12, 23:33:

“Rob Riches”, искам да постигна неговото тяло

А кой е той? :)

14.12.12
23:56

Като се погледнеш в огледалото, дали си близо до неговата физика? Естествено, че ще трябва да качваш. И то много и дълго.
Само да те предупредя - човека почти със сигурност зоби и тренира от бая години, за да направи такава физика. Така че, ако след три месеца не си като него, да не се разочароваш.

14.12.12
23:58

С 5 месеца стаж и на тези килограми 71,можеш само да си мечтаеш да станеш някога като него. :)

15.12.12
00:07

казано от Миро на 14.12.12, 23:58:

С 5 месеца стаж и на тези килограми 71,можеш само да си мечтаеш да станеш някога като него. :)

Напълно ясно ми е че хубаво тяло не се прави бързо и лесно, не съм толкова наясно колкото явно ти си.. ако може да си говорим на “ти”.. няма значение на въпроса ми беше отговорено, благодаря “Петко К”

15.12.12
07:02

И само между другото,тъй като съм следил прогреса на въпросния човек отблизо...преди да стигне сегашната си фигура(иначе казано преди да почне да чисти) беше около 110-115 кг,ако не и повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1