02.09.05
09:29
Кой мисли да посети този турнир и като какъв едни ходят като зрители други като участници трети като сеирджии.Ходили ли сте друг път и как ви се струва турнира като състезание като организация и т.н.
Ас много искам да отида.Незнам кога точно е от 7-ми до 10-ти някаде щя е.Никога не сам ходил,но са ми казвали много хора че е било много добро даже по добро и от репобликанското :roll:
02.09.05
13:11
Турнира се провежда в бургас тази година е насрочен за десети.Немога да кажа залата но досега почити винаги само с едно изключение се е провеждал в спортна зала младост която се намира в комплекс Славейков.
Сигурно пак ще е в младост.Но миналите години е бил на 7-ми,а тая може и 10-ти да е щото и ас сам чувал такива неща.а знаеш ли час някакав кам колко ще е састезанието?!
02.09.05
19:13
[quote author=“ArToS”]ivan.shishmanov
а има ли някаде линк с информация
Трудно ще намериш нещо за някое състезание проведено в бг в нета е освен в bb-team :lol: .vanwilder всяка година е на почити различна дата и ще ти кажа защо.Мемориален турнир Георги Николов се пада точно една седмица преди републиканското и понеже дните се менят а състезанието трябва да е в събота или неделя за да е удобно за зрителите датата е различна.Тази година републиканското е на 17 и 18 което автоматично слага Мечката на 10-ти.Часът също винаги е различен и зависи от кантара и организацията на място.
02.09.05
19:44
в зала младост 6те
от 10 часа е контролата
а сатезанието маи почва кам 12
[quote author=“ivan.shishmanov”]Кой мисли да посети този турнир и като какъв едни ходят като зрители други като участници трети като сеирджии.Ходили ли сте друг път и как ви се струва турнира като състезание като организация и т.н.
Не ми харесва Найден Милков , ама хич! Иначе състезанието става!
03.09.05
08:45
[quote author=”Питона”][quote author=“ivan.shishmanov”]Кой мисли да посети този турнир и като какъв едни ходят като зрители други като участници трети като сеирджии.Ходили ли сте друг път и как ви се струва турнира като състезание като организация и т.н.
Не ми харесва Найден Милков , ама хич! Иначе състезанието става!
Да ти кажа под секрет и само между нас казано не само ти не го харесваш дори като се замисля трудно ще се сетя някой дето го харесва.Той дори не се обажда на Мечката родителите да им каже кога е състезанието, че да ги покани хорицата.
Добре, ще пазя много строга тайна, само ние двамата знаем за това! Шшшшшт, тихо! :lol:
06.09.05
22:54
а бе там има много различна атмосфера от републиканското
повече е като шоу
всякакви случайни има там:)
някак по малко профи ми изглежда и повече като представление в цирка :lol: :lol: :lol: :lol:
ама си е забавно и естествено интересно,виждаш някой изрод,може би новия републикански :lol: :lol: :lol: :lol: