bb-team отбор?

Темата е заключена.

Гледам, че има много надъхани футболисти.
Писах и в другата тема.
Вижте обаче това:

http://www.forumsleague.tk/

Хората предлагат да се направи междуфорумно футболно първенство с регистрация до 10-ти септември.
Ха сега да видим :)
Кой ще участва, имате ли мерак?
поразгледайте сайта и условията.
Аде, bb-team - напред и - Гооол!
:lol:  8)  :!:

ПП: Митак, ако искаш дръпни регистрационната форма и я прати за да фигурираме за всеки случай. Пише, че и форуми, които още нямат сформирани отбори да се записват. Така че - кой знае :) ?
И да не съберем отбор, поне ще разберат, че ни има :)

WO

02.09.05
15:11

идеята е мн добра, аз съм за...ама май няма толкова навити....20 човека...или поне 12..
аре бе , момчета, дайте малко по-сериозно..пренебрегнете за малко железата:))
остават още 11….

Айде да видим кой е навит да прави малко аеробика  :lol: , вярвам,че само с вида си ще плашите противниковия отбор :).

02.09.05
16:19

Аз съм навит. Не съм много техничар и не уцелвам винаги топката, но затова пък имам много голямо желание да играя.
И аз съм за....

5C

02.09.05
16:26

Ами и аз съм “За” обаче тези,които не са от София :) как ще процедираме

Съберете отбор, пратете ми мейл с подробна информация за тези, които са в него и ще се свържа със сайта да направя регистрация и да Ви представя официално.

Двама дотук....
Дайте още :)
(Аз се местя в Б-с) Бих участвал иначе.
Поне резерва мога да бъда докато съм тук, но не съм за постоянен състав.

ЗА ТЕЗИ НЕ ОТ СОФИЯ:
Прегледайте сайта и правилата на турнира.
Мачовете се играят засега само в Неделя.
Ако можете да присъствате всяка, или поне повечето недели - заявете участие :)
Ако можете само някоя - запишете се резерви :)
по-здрави!

Айде, давайте, ще съставим списък :)
Поне 7-8 титуляра и толкова резерви да съберем и сме повече от готови :)
МОля участниците да си пишат трите имена. Wow, Vlado, вас чакам :)

02.09.05
16:50

Аааа това правило за Неделята ме обърква много. По принцип мога да участвам винаги през делничните дни след 6 часа. А неделите...не знам....може би половината от неделите. Може би ако допълнят правилата..примерно да не се играе всяка седмица или нещо такова...не знам. Все пак ще си оставя имената, а вие ме записвайте както прецените.

Име: Владимир Искъров Николов

02.09.05
16:58

С удоволствие ще ви покажа някой тънкости във футбола..
с пърлсайт(perlsite), дилян(DK) и брат ми(razr) понякога мерим сили в зала Хр. Ботев - така че с удоволствие ще подсилим тима. Наистина може да се измисли нещо, но ако има сериозни хора които могат добре да играят и целят топката. И ще помоля спамерите да не пишат тук... ае

02.09.05
18:34

Ами и аз съм навит, познавам и едно момче дето също ще се навие, той е футболист по принцип, така че става!(не му помня ника но му имам телефона ще му звънна)! Дайте да се съберем и тогава ще обсъдим вече кое какво отделно!

[quote author=“kaloian.georgiev”]С удоволствие ще ви покажа някой тънкости във футбола..
с пърлсайт(perlsite), дилян(DK) и брат ми(razr) понякога мерим сили в зала Хр. Ботев - така че с удоволствие ще подсилим тима. Наистина може да се измисли нещо, но ако има сериозни хора които могат добре да играят и целят топката. И ще помоля спамерите да не пишат тук... ае

Имената, бай Георгиев, именатааааааа!
Перлата не знам дали ще можем да го навием вече, той се мести, та премества, но може да опитаме....

Алоооооо.
Марто Ван Бастен?
Емарио?
Къде сте?
Не пишете и не четете ли вече в този форум?
Айде, Дзвералдиньо ви призовава :)
Чакам още и искам ИМЕНА :)

02.09.05
23:11

Абе и аз мога да се включа някога в училище бях вратар доста добър но и с 80-90 кила по малко но още имам рефлекса и чувството за пласиране така че ако нямате вратар....

03.09.05
10:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе и аз мога да се включа някога в училище бях вратар доста добър но и с 80-90 кила по малко но още имам рефлекса и чувството за пласиране така че ако нямате вратар....

Е ти ако застанеш на вратата топката няма да има от къде да мине  :lol:

[quote author=“kaloian.georgiev”] И ще помоля спамерите да не пишат тук... ае

CR

03.09.05
12:27

Еее и на мене ми се играе мн ... аз сам бил 2 година Про.  :wink:  играл сам за Фк.Банско  хехе  :lol:  ама чак в Сф. ли са сичките кръгове на тоя турнир ? :>

05.09.05
13:52

С удоволствие ще вкарам 20-ина гола за bb-team,но аз съм от Бургас!Какво да направя?Не мога да пътувам всяка седмица до Шопия.

MI

05.09.05
18:29

Masteron ще се включи в отбора.Така че още един бб-тийм играч:)
по-здрави

06.09.05
18:26

И аз съм в отбора като десен халф. Айде върнах се от Созопол :) яко беше

06.09.05
18:28

Офтопик - искам снимки на отбора. Ако може в близост до противниковият  :lol:

06.09.05
19:25

Какво става ве хора? Има ли навити за мачле? Пък тия лиги :) едва ли ще ни се тича толкова.
по-здрави

RA

07.09.05
14:49

Пишете ни и двамата Ивайло Валериев Георгиев и Калоян В. Георгиев. Само трябва някой да ни запише. Ще направим една-две тренировки преди сезона :) ако въобще ще участваме ... 8)

SK

07.09.05
22:08

неиска да се хваля ма футбола го невладея много много като техники,но пък като стана защита никой неможе да мине , жалко че ако има турнир някакъв няма да мога да се запиша,защото той ще е евентуално в софия...

08.09.05
11:45

Хайде бе хора, траябват поне още 5 човка, ще изпуснем влака  :roll:

ZW

08.09.05
15:07

Момци, преди 2 месеца играх в един турнир и един ми отнесе коляното, преди месец ме оперираха и ми смениха коленните връзки с изкуствени. Тоест не са съвсем изкуствени понеже пак ги взеха от прасеца ми. Сега всеки ден ходя на рехабилитации по 5-6 часа и така още 3 месеца. Изгубих 16 килограма, доктора каза, че в следващата 1 година няма да мога да спортувам. В рехабилитационния център 80 % от хората бяха контузени във футболни мачове(другите 20 % са хандбал). Няма смисъл да рискувате, особено когато се играе в турнир. Вие си знаете какво да правите, аз обаче кръглото чудо няма да го докосна повече през живота си.

Със здраве

В интерес на истината Бодибилдинга е доста по-хуманен спорт.При практикуването му можеш да се контузиш от незнание и неусещане, но за мен лично е много по неприятно някой друг човек да ме контузи.Все пак мнението ми както и предното не са съвсем по темата затова предупреждавам, че подобни мнения няма да се толерират.
Благодаря за вниманието.

®N

08.09.05
22:28

Аре бе хора колко се събрахте. И аз бих се включил, ама някой да ми разясни за какво по- точно става дума. Пък и ще съм доста зает от 15 нататък. И като цяло гледам, че май никой няма да се събере ами по- скоро пак ще ходите да лющите бирички :lol:  :wink:

08.09.05
22:34

Абе хора да си се събираме ние да си ритаме приятелски пък тия турнири за ентосиястите :) . И аз не искам да ми счупят краката, а да поритаме по приятелкси. Казвайте кога сте свободни и да ходим да се правим на футболисти :) :)
по-здрави

®N

08.09.05
22:55

[quote author=“Emil_mlo”]Абе хора да си се събираме ние да си ритаме приятелски пък тия турнири за ентосиястите :) . И аз не искам да ми счупят краката, а да поритаме по приятелкси. Казвайте кога сте свободни и да ходим да се правим на футболисти :) :)
по-здрави

Абе и за това съм навит, ама няма да се съберат достатъчно хора. Иначе стадиона на червено знаме ми е най- удобен, ама за да стане хубаво мачле, трябва да сме поне 14- 16 човека минимум.

08.09.05
23:01

Ако не се играе на голям стадион и трева ме забравете! Не мога да си чупя краката на закрито или някакви малки вратички!!!

VA

14.12.05
11:46

пичоже и аз се включжам ако може а маи неможе заштото сам само на 12години

14.12.05
12:25

момчета по ника ми си личи че Индзаги е моя човек, ако ви трябва, нападател като Индзаги аз съм насреща, а имам и човек с блестящя техника като Роналдиньо(бивш футболист).

03.01.06
13:41

и аз съм навит да поразцъкаме малко, било то по турнир или ние си! преди години бях вратар, та може и още нещо да ми е останало от тогава :) :) :)

03.01.06
16:39

[quote author=“AMAZER”]и аз съм навит да поразцъкаме малко, било то по турнир или ние си! преди години бях вратар, та може и още нещо да ми е останало от тогава :) :) :)

Аре аз съм навит тия дето сме от Сф да развъртиме едно мачле, все пак тия големи тела дет ги имаме им е нужно малко тичане.

KO

06.01.06
14:44

Ако не е почнало съм готов ! От София съм, на времето бях ас ама отдавна съм захвърлил калциите!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1