14.12.12
15:24
Здравейте.
Колебая се между тези продукти. Modern Bcaa , Purple Wraath и Xtend
Благодаря.
14.12.12
15:42
пробвал съм xtend и ми харесва като вкус , разтворимост
14.12.12
16:16
USPLabs Modern BCAA - един чудесен продукт, но не е нищо повече от останалите подобни. С други думи аз не успях да усетя разлика между неговата формула и “обикновените” ВСАА (2:1:1). Сравнително скъп продукт.
Scivation Xtend - отличен избор. Съдържа допълнителни екстри, но в такива количества, че са без значение. Новата формула е неоправдано скъпа според мен.
Controlled Labs Purple Wraath - не попада в същия клас добавки, според мен - доста по-комплексен продукт е и превъзхожда горните два. От изброените за мен е най-добрата идея.
На кратко - няма особено значение кой от трите продукта ще избереш. Изборът трябва да направиш според останалата суплементация (ако има такава) и цената за 1 g ВСАА.
Ако ти трябват добри ВСАА без излишни екстри - Pure Nutrition BCAA Blast е твоят продукт.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.12.12 16:20.
15.12.12
16:37
Pure Nutrition - Ти сериозно ли и ги изтъкваш като препоръка пред по горе посочените......
Pure Nutrition всички разбраха, че са пълен ...... (въздържам си похвалите за тази марка)!!!!
Моята препоръка да се ориентираш към Scivation - xtend - доказан продукт и то не само в нашата майка БЪЛГАРИЯ !
15.12.12
18:25
И аз си мислех за екстенда, но чета,че новата версия не била толкова добра като старата, а пък модерните бцаа доста ги хвалят, затова още не съм решил.
казано от Nikolai Stankov на 15.12.12, 16:37:
Pure Nutrition - Ти сериозно ли и ги изтъкваш като препоръка пред по горе посочените......
Pure Nutrition всички разбраха, че са пълен ...... (въздържам си похвалите за тази марка)!!!!
Моята препоръка да се ориентираш към Scivation - xtend - доказан продукт и то не само в нашата майка БЪЛГАРИЯ !
Пич, аз пък съм доста доволен, НО само от БЦА-то на Пюрето. За 40лв с отстъпка 500грама си е най-доброто от предлаганите тук шитни :)
15.12.12
23:32
Много ми е интересно като как Nikolai Stankov прецени, че Pure BCAA са “...”? Лабораторни изследвания ли, що ли? Или пък измервания на баницата?
А по темата - аз лично съм много доволен и от Blast, Xtend и Purple Wraath, но понеже Xtend си смениха формулата и излизат скъпичко остават Blast и PW, което прави решението лесно - ако търсиш по-комплексен продукт - PW, ако те интересува просто BCAA - Blast. Не мога да кажа, че Blast отстъпва по нещо на Xtend (на базата на лично усещане и опит с двата продукта). Надявам се да съм бил полезен.
16.12.12
00:10
Понеже обичам да си “цоцам” бцаа имам сравнителен опит с Purple Wraath (2 големи кутии) , Xtend (2 големи кутии) и BCAA Blast (над 10 кутии). По основния критерий на бцаа, а именно възстановяване, по-малко мускулни трески, по-малко умора, по-кратко време за възстановяване между тренировките, бих поставил бцаа бласт на първо място. Последният екстенд (2-рата формула, още преди да сложат електролитите) беше най-лошият възможен подобен продукт, който съм ползвал, без да се отбележи абсолютно никакъв ефект. Purple Wraath дава умерено възстановяване и малко повече тонус и издръжливост заради енергийния комплекс, но най-доброто възстановяване беше от Бласта. Сещам се за над 10 сериозно трениращи, които са много доволни от бцаа бласт, виж ревютата например. Сещам се за още няколко освен мен, които имат сравнителен опит с бцаа бласт и другите продукти.
16.12.12
00:15
казано от Nikolai Stankov на 15.12.12, 16:37:
Pure Nutrition - Ти сериозно ли и ги изтъкваш като препоръка пред по горе посочените...
Да, напълно сериозно препоръчвам този продукт.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.12.12 16:05.
16.12.12
09:24
Ами понеже имам Hemo Rage ultra concetrate за преди тренировка, няма ли да ми стане доста енергията и от purple wraath ?
И аз съм доволна от Blast-а. Бях пробвала “модерните” още когато излязоха, бяха на доста висока цена и имах големи очаквания, но нищо подобно.
16.12.12
10:18
казано от diavolo_l_ на 16.12.12, 09:24:
Ами понеже имам Hemo Rage ultra concetrate за преди тренировка, няма ли да ми стане доста енергията и от purple wraath ?
Purple Wraath е продукт от друг клас и не е точно енергетик.
Темата е почистена от излишна странична дискусия.
Моля, придържайте се към поставените от автора й въпроси!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.12.12 16:07.
17.12.12
21:26
Ами ако след тренировка приемам протеин, има ли смисъл да взимам допълнително аминокиселини ?