Релеф

02.09.05
15:51

Здравейте дами,
Интересно ми е дали има между вас такива, които тренират за релеф? Ако да, моля някоя да сподели някакви съвети от опита си или да изложи програмата, по която тренира, за да си сверя и аз часовника.

02.09.05
16:43

За релеф трябва да си регулираш диетата.

02.09.05
16:52

[quote author=“no pain_no gain”]Здравейте дами,
Интересно ми е дали има между вас такива, които тренират за релеф? Ако да, моля някоя да сподели някакви съвети от опита си или да изложи програмата, по която тренира, за да си сверя и аз часовника.

Извинявай за въпроса но може ли едно уточнение? На кое викаш релеф? Може ли да дадеш една точна дефиниция ;) Мерси предварително..

09.09.05
16:31

Имам предвид това: мускулите да са видими и очертани, без това задължително да означава супер големи. Виждала дъм дупер мускулести мъже без да имат кой знае какъв релеф.

09.09.05
16:37

[quote author=“no pain_no gain”]Имам предвид това: мускулите да са видими и очертани, без това задължително да означава супер големи. Виждала дъм дупер мускулести мъже без да имат кой знае какъв релеф.

За това ти трябва ниско ниво на подкожни мазнини, което пък се постига с регулиране на храненето. Но за това трябва да имаш развити някакви мускули, които да покажеш :)

10.09.05
12:42

Диета и пак диета !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1