Канадска борба - съвети за начинаещ?

Здравейте казвам се Златомир на 15 гр.Златоград тренирам сериозно фитнес от 6 месеца и имам доста напредък в сила и знания, но наскоро се зарибих мн за канадска борба ии ми се тренира мн имам желание и постоянство моля дайте ми всички съвети относно канадската борба. Тренировки, оборудване, хранене ако ще абе всичкото което знаете го споделете ще съм много благодарен гледах разни теми по форума ии весеки задава някакъв въпрос. А тук ще се радвам всеки да сподели каквото знае ии така да се създаде една напълно завършена тема в която да има всичко за канадската. Отново съм ви много благодарен. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.12.12 12:36.

15.12.12
23:29

За да си добър ти трябва практика на маса за канадска,във фитнеса тренирай тежко гръб,бицепс и предмишница и трябва професионален състезател да ти покаже техники.

казано от mastajay на 15.12.12, 23:29:

За да си добър ти трябва практика на маса за канадска,във фитнеса тренирай тежко гръб,бицепс и предмишница и трябва професионален състезател да ти покаже техники.

Ясно масата и състезателя са на лице обаче даи примерна тренировка в фитнеса примерно или няква тренировка просто ... :)

16.12.12
00:51

Ако искаш да си добър в канадската, тренирай канадска. Във фитнеса прави основните базови упражнения, като се стремиш да си покачваш силата, въпреки че канадската в по-голямата си част е техника, китката е особено важна.

Еми наблизо до мен няма никакъв клуб ии точно аз това постнах темата за тези които нямат възможност да посещават клуб а много искат да тренират канадска :) ясно е че при 1ви възможен случай  ще посетя някой клуб но просто наблизо около моето градче няма никаде за съжаление .. затова искам да ми дадете съвети г/д с тренировки ии разяснения а доколкото мога ще опитвам :)

16.02.13
15:37

В канадската борба има много тънкости и много упражнения не са само тези за бицепс, гръб и предмишница. Ако си самоук трудно ще станеш добър на канадска ! :)

казано от М. Н. на 16.02.13, 15:37:

В канадската борба има много тънкости и много упражнения не са само тези за бицепс, гръб и предмишница. Ако си самоук трудно ще станеш добър на канадска ! :)

Еее да но все пак се поинтересувах и доста понаучих вече съм личимо по-добър от преди! :)

Мнението беше редактирано от Златомир Кюлевчиев на 20.03.13 21:27.

На 29.03 (Петък) посетих клуба на Христо Делиджаков. Там почти всички се изкефиха на моята игра ии ме поздравиха че за самоук знам почти всичко, единствено ми трябва практика вече. :) Запознах се с доста приятни хора, който моята игра буквално ги изкефи. Доволен съм че донякаде постигнах това коет желая. Вече побеждавам хората, който преди не можех да помръдна ии продължавам само напред! :)

07.04.13
14:50

Браво, това да се чува, успех за напред!

Ии днес (вторник) отново доказах своята упоритост вече започвам да бия моя истински враг(приятел) :Д, който е с 25кг върху мен ии то след мн игри аа и също така обърнах за секунди друг приятел, който миналия път той ме биеше ии тове беше повече от 100тната игра с него... Дано не звуча като самвлюбен, но се гордея с себе си досега аа за по нататък дори ще стане по добре :Д !!! Много се радвам да споделям това с вас! Поздрави! :)

30.04.13
21:37

Браво! Напредваш явно. Все така много успехи! :)

30.04.13
21:50

Браво, браво :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1