16.12.12
10:58
Хубаво ли е в един и същи ден да се тренират трицепс и бицепс а на друг гърди и гръб ?
Много е хубаво.Ако сложиш при гърба/гърдите - крака,а пък преди и след тази тренировка правиш бицепс/трицепс ще е перфектно.Даже според мен,за твоите цели дори не се хаби с гръб/трицепс/крака - давай 5 дена/седмично бицепс/гърди.
16.12.12
22:48
Да давам само бицепс и гърди ами тоя трицепс рамо и гръб краката ги тренирам със спинтове и скокове на стадиона ...А исках да попитам някъде 4 седмици преди началото на даскалото започнаха да ме болят рацете точно на свивката и започнаха да спадат и да ме болят като играя канадска борба дават откат въобще спират да работят ?
16.12.12
22:54
Тази свивка се казва лакът и щом те боли си дай малко почивка, докато болката отшуми. Коментара на balabanov е ирония.
Айде стига с тея коментари или поне не в темите на начинаещите, щото едно 90% не ги разбират, всички сме били така и сме задавали тъпи въпроси.
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 16.12.12 22:56.
16.12.12
23:21
Filip Mutafov Бая почивка дадох около от август до ноември краят започнах да ходя на фитнеса
17.12.12
00:05
казано от Петко К на 16.12.12, 23:22:
Спри канадската.
Аз не тренирам или се занимавам с този спорт просто един път на 2 месеца ако така решим да поиграем по един път и винаги раката дава откат