29.09.12
19:47
Тази година ще бъда студент първи курс в Софийски университет. Квартирата ми се намира на 800 метра надолу по булевард Васил Левски на ъгъла с ул. Искър. Търся фитнес зала в този район, имам претенции единствено откъм цена (да не е твърде висока). Принципно нямам проблем и да пътувам с метрото да речем от Софийски стига залата да не е твърде далеч. Съвети и предложения са повече от добре дошли!
29.09.12
23:01
Виж “Флайс” на ул. Веслец http://www.flais.eu/фитнес-клуб/ФЛАЙС-Веслец-5
Подобно търсене, за зала близо до пресечката Раковски / Евлоги Георгиев (близо до НДК). Засега намерих само следните опции: Боевски (на 1км), Флайс Веслец (на 2км), Спартак (на 2км). И трите, обаче, ми се струват малко скъпи.
Примерно в СКК ЦСКА има супер цени, но ми е далече, а съм без кола.
Точно до вас има една малка уличка-Стара Планина. На нея се намира хотел Сити мисля, че се казваше. Точно срещу хотела има малък, жълт фитнес. Наистина е малък, но пък е на 2 кинта и има всичко необходимо, да си направиш стабилна, мъжка тренировка.
17.12.12
17:28
Вярно е,че е евтино,ама за сметка на тренировката.Баня няма (има,но не се ползва от 5 години :) ),залата се ползва и за склад-пълна със всякакви боклуци-телевизори,скутери,гуми,велосипеди....,не е чистено поне от 2 години-съдейки по вонята вътре,момчето-дето уж работи в залата постоянно го няма и трябва или да му звъннеш-та да ти отключи,или да ходиш да си вземеш ключа от една заложна къща на 300 м и тренировката не е 2 а 3 лв. от доста време..........евтино-евтино,ама Флайса ти е на 5 минути от тая мизерия,пък и с кеф отиваш в залата.И на двете места съм тренирал и разликата е от земята-до небето-хаха добре дошъл в 21 век :) тренировката там ти е 4 лв.,но не мисля,че 1 лв. отгоре ще те бутне,пък си има всичко,което му трябва на един билдър (май е най добрата зала в квартала) (y) сега сигурно ще ме пита някой,откъде съм изкопал тая стара тема-стара,стара ама трябва да сме информирани хаха хайде със здраве и весели празници!