Дневникът на Ралии :)

Темата е заключена.

Здравейте бях си направила дневник но си затрих паролата а реших че е важно точно тук да имам регистрация :)
Казвам се Ралица тежа 60 кг и съм висока 173 - искам да отслабна 4 ,5 кг още :) и по тази причина ....
от днес започвам режима на Ори Хофмеклер - WARRIOR DIET с отброяване на дните. Като за начало на диетата да се надявам ,че волята ми ще е силна и ще издържа :)
18.12.12г - Ден 1

Undereating :
2 кафета с мед
2 чая с мед
5 мандаринки

Workout :
7-8 минути бягаща пътечка в бавно до умерено темпо за разгрявка
придърпване на вертикален скрипец - 3 серии по 15 повторения
придърпване на долен скрипец - 3 серии по 15 повторения
гребане с дъмбел - 3 серии по 15 повторения
разтваряне на обратен пек-дек за задно рамо - 3 серии по 15 повторения
френско разгъване с щанга - 3 серии по 15 повторения
разгъване на скрипец за трицепс - 3 серии по 15 повторения
коремни преси - 3 серии по 30 повторения
вдигане на краката от висилка - 3 серии по 20 повторения
извивки встрани - 3 серии по 30 повторения
30 минути бягаща пътечка в аеробно темпо

Overeating: 19:00-20:00
2 белтъка + 1 цяло яйце в микровълнова поръсено с черен и червен пипер
200 гр пилешки гърди на грил тиган без мазнина
1 голяма салата :)

Давайте мненията си :)

Темата беше редактирана от Семейство Великови на 18.12.12 16:28.

18.12.12
18:32

В overeating прозореца няма и 500 ккал. Най-добре пак да прочетеш за режима или поне да се осведомиш какво е калориен баланс.

18.12.12
18:35

Крайно недостатъчна храна. Освен на уориър, явно си и на дюканска диета. Какви са тези безмазнинни безжълтъчни яденета дето нямат и 1000 калории (dull). Започни да се храниш: първо със салата, после с месо, после евентуално яйца (въпреки, че след месото може би няма нужда), но яж мазно и също не се страхувай от въглехидратите. Сега се лишаваш, но после като въведеш въглехидрати и ще си върнеш килограмите.

Мнението беше редактирано от Anelia на 18.12.12 18:36.

18.12.12
20:24

Я, хвърли един поглед в дневника ми, да видиш какво е overeating :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1