Кардио + Режим за отслабване

18.12.12
20:19

Здравейте искам да попитам това добре ли е същност имах проблеми с краката и още имам и ще ми правят операция в чужбина да се възстановя напълно, но преди това  надебелях понеже нашите доктори не разбират и ме сложиха на легло половин година после четох за болеста си и сам разбрах, че като карам колело или велоъргометър ще се възстановявам е пак изпитвам леки болки, но винаги след кардио ми се подобрява крака та от 115 кила сега съм 90 и правя това.

Всеки ден 1.30 - до 2 часа каридо около 40-45 км навъртам на колелото което съм си купил в нас.
Фитнес 4 дена в седмицата
Ям 7 пъти
1- Кисело мляко с овес ядки 50 грама
2- 100 грама месо с малко гарнитура сега е зима малко картоф или друг
3 - същото
4 - 20 грама протейнов шейк с 250 мл прясно Amix Predator e протеина
5- пак месо с гарнитура
6- същото
7- Преди лягане пак протеин с мляко
Също сега консумирам 4 литра вода на ден, лятото двойно май. :)
Хапвам малко плодове и бъдеми всеки ден, но малко само след 2 от яденията плод и после примерно бъдеми.
Свалих за 3 месеца тези 25 килограма и сега се чуда да хапвам ли малко сладко натурален шоколад понеже ми е добре даже и по 3 часа на ден кардио съм правил лятото на 37 градуса.

18.12.12
22:42

Евала, че не ти писва толкова дълго време да въртиш този велоергометър. Също добре се справяш с храненето щом смъкваш толкова килограми. Ако усетиш застой, може би ще се дължи на това, че нямаш нужда да храниш толкова голяма маса и ще трябва да махнеш едното от 7-те ядения.
Може би напролет можеш да си купиш истинско колело и да си караш на открито, много по-голямо удоволствие е от това да се потиш яко в една стая.
Успех и дано всичко с краката мине добре!

18.12.12
22:57

Аз Карам истинско колело и него карам и тези кила съм ги свалил за 4 месеца през останалото време докато не правих кардио ядох много и то се от забранените работи и пак не качих, мисля 2013 да съм 70 кг и само фитнес с по - малко кардио след като желаните кила са постигнати. Психиката и волята са по - силни от физиката повярвайте ми, защото 70% от тренировката и кардио ми преминава през болка заради този крак така, че не се предавайте. :)

19.12.12
09:24

казано от Xraze Иванов на 18.12.12, 20:19:

Свалих за 3 месеца тези 25 килограма и сега се чуда да хапвам ли малко сладко натурален шоколад понеже ми е добре

25 кг за 3 месеца си е малко нездравословно не си ли се замислял.А и толкова много и дълго кардио няма да ти помогне,даже напротив.Ще стопиш всички мускули с което ще забавиш метаболизма и ще натрупаш повече мазнини.Освен това си е опасно за ставите.Не е лошо да направиш някакъв балансиран режим на хранене известно време.Хубаво си поставяш цели,но бъди внимателен и помни,че здравето е преди всичко.

Мнението беше редактирано от Zane на 19.12.12 09:25.

19.12.12
09:58

Аз го правя кардиото 25 дена после почивам 3 месеца и пак засилвам мускули не съм свалил даже почнах фитнес и корема свалям много а горе се разширих повече и също мисля, че мускулите ми са защитени понеже консумирам 150 грама протеин всеки ден като през месеците, които почивам ям всичко с пържолите пици закуски торти шоколади и не качвам килограми после пак кардио и пак свалям и така мисля, че този начин работи перфектно.

Мнението беше редактирано от Xraze Иванов на 19.12.12 10:01.

19.12.12
10:15

Почиваш 3 месеца от всякакви тренировки ли?

п.п.Не разбрах,искаш да отслабнеш или да натрупаш мускули ?

Мнението беше редактирано от Zane на 19.12.12 10:17.

19.12.12
10:26

Ами да напиша подробно отначало правих само кардио първите 6 месеца 2 от тях само кардио без фитнес, но сега от 4 месеца почнах фитнеса и нямам намерения да го спра и хем трупам мускулна маса и хем отслабвам, защото корема ми пада постоянно, а от тежките тренировки раста повечко даже стрий много ми излязоха на рамо гърди и 1-2 на гърба, но едновременно с това отслабвам. Просто кардио периода ми е 25 дена макс и после като го сваля си ям всичко и тренирам само фитнес с малко кардио 2 часа макс на седмица и въпреки, че ям повече сладко и всичко не качвам килограми като цяло съм доволен много хора ми казват да се дупча с тестостерон, но не искам да взимам химия. Също не съм пил Л-Карантин и Фет Бърнери и се чуда дали да не пробвам нещо такова.

19.12.12
11:28

Явно си напипал твоя си метод,макар и неправилен.Виждам,че даваш съвети в други теми,а пък аз да ти давам на теб някак си не отива.Успех.

19.12.12
11:41

Най - важното според мен е волята и да има 150 грама протеин с много месо и малко калории и въглехидарти за отслабането другото е пак воля и постоянни тренировки. с тежко вдигане. Затова искам съвети ето за кардиото ти написах, че го правя интензивно 25 дена и после почивам около 70 преди пак да навляза в този режим който съм почнал затова приемам идей и съвети.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1