Малки гърди и рамене

16.12.12
16:55

Здравейте всички, тренирам в домашни условия вече от 3-месеца но си мисля че програмата ми не е много добра. Тренирам 4-ри пъти в седмицата,разполагам с два дъмбела по 10кг и една гира 5кг.също така правя и по 150-лицеви опори два пъти седмично. Въпроса ми е може ли да ми предложите някакви упражнения които да правя у дома главно за гърди и рамене понеже си мисля че са доста малки. пп: Също така ако може да ми кажете и за коремните мускули понеже не съм дебел или нещо от сорта но имам много отпуснат корем. БЛАГОДАРЯ на всички !! Моля БЕЗ хейтърски коментари..!!

16.12.12
17:02

При интерес разполагам и с снимки :)

16.12.12
17:03

Можеш да си купиш лост.. не са толкова скъпи. Упражнения има много - провери в сайта. За корема ти трябва режим, кардио (скачай на въже примерно), и упражнения 2-3 пъти седмично. :)

Прави лицеви опори на серии с разчлина ширина(по-широко от раменете, на широчината на раменете, диамант, крак върху крак, качвай си краката на стол на легло или нещо от сорта, можеш да използваш дъмбелите, като допълнителна тежест-слагаш ги в една раница единия или двата и така) за раменете можеш да правиш раменни преси, гребане за задно рамо, повдигане на ръцете в страни, повдигане на ръцете напред..Това е съвета, който мога да ти дам, обаче, ако не почивам и не се храниш добре не очаквай резултати :) А и няма да е лошо да споделиш някоя друга снимка, за да добием някаква представа относно “проблемните зони”.

Мнението беше редактирано от Петър Косташки на 16.12.12 20:51.

16.12.12
18:39

..

16.12.12
18:39

...

16.12.12
18:40

сории за фейса..;дд

Ами мисля, че тези упражмнения ще ти свършат работа :)

16.12.12
21:10

Нали не очакваш с лицеви и 10 кг гирички да направиш много големи гърди и рамене?
Пробвай кофички с тежест - до 10-12 повторения, не повече. След това вече прави лицеви, като гледаш да правиш по-трудни варианти от класическите.
За рамене - прогресирай до раменни опори. Раменни преси с дъмбели също са добър вариант, но ти трябват повечко тежести.
Програмата не е толкова важна, колкото прогресивното натоварване. Също така, гледай да тренираш адекватно всички мускули, не само гърдите и раменете.

19.12.12
20:44

....

19.12.12
21:51

Допълнение към тренировките: Ядене му е майката. Почнеш ли да си измерваш в грамове порциите, дотам си

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 19.12.12 21:51.

19.12.12
23:11

Аз нито определям какво ще ям имам в предвид не сам на някаква диета ям каквото и да е било то здравословно или не,само гледам да ям по 4 или 5 пъти на ден както трябва мисля че не е малко..

19.12.12
23:35

Месо и повече тренировки. 2 пъти в седмицата 150 лицеви опори нищо не са. 10 кг дъмбели и за предмишница са лабави.

25.12.12
16:32

НЕ искам да отварям нова тема затова пиша тук. Въпроса ми е според вас с какво да започна да се занимавам с ММА или с фитнес ? Какво би ми се отразило по добре ? Благодаря.

Мнението беше редактирано от Dimitur Yordanov на 25.12.12 16:32.

25.12.12
16:34

Зависи какви цели имаш ? Ние не може да определим с какво да се занимаваш. :)

25.12.12
16:40

На кое да се отрази по-добре? Освен това, в ММА да не би да не тренират и във фитнеса?

both of them !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1