Добавка към гейнъра за 80-100 лв на месец?

19.12.12
11:05

Здравейте!
На 25г съм, 174см, 60кг - тренирам по 3-4 пъти в седмицата от 3 месеца, а работата ми е нещо като кардио тренировка(прав съм и постоянно вдигам тежести между 15 и 30кг). Стегнат съм и сравнително силен за килограмите си, тялото ми обаче изглежда прекалено слабо, а се храня доста макар и не чак толкова правилно. За 3-те месеца във фитнеса съм качил 4кг (2 в 1-вия един месец, 2 във втория и 0 в третия). След тренировка ям задължително по 3 варени яйца с майонеза + някакво месо(било то свинска или пилешка пържола). Преди два дни си взех гейнър - Olimp Gain Bolic 6000, пия и всеки ден по един суправит(Sport или Vitamin C). Какво още да добавя към гейнъра при бюджет от 80-100лв на месец ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.12.12 11:06.

19.12.12
17:34

Една креатинова матрица ще ти доиде много добре :)

19.12.12
18:02

казано от mehur40 на 19.12.12, 17:34:

Да, ама с тримесечен стаж креатина е най-излишната добавка веднага след гейнера, който пък освен това е и най-неизгодната.
Към автора: вземи си една суроватка ВМЕСТО гейнера. Не че на 60 кила ти е супер нужна и суроватката де, ама така или иначе ще си вземеш нещо, щото е мноо яко и модерно да взимаш добавки, та поне да има смисъл.
А най-добре инвестирай парите в най-работещата тайна добавка: качествена храна.

19.12.12
18:08

казано от Veso Pervazov на 19.12.12, 18:02:

казано от mehur40 на 19.12.12, 17:34:

Да, ама с тримесечен стаж креатина е най-излишната добавка веднага след гейнера, който пък освен това е и най-неизгодната.
Към автора: вземи си една суроватка ВМЕСТО гейнера. Не че на 60 кила ти е супер нужна и суроватката де, ама така или иначе ще си вземеш нещо, щото е мноо яко и модерно да взимаш добавки, та поне да има смисъл.
А най-добре инвестирай парите в най-работещата тайна добавка: качествена храна.

Не ми е до “модерното” ама грам, просто не виждам друг начин с този мой ген....колегите ми се бъзикат че имам глисти на глистите :D хапвам доста, но нищо не ми се лепи и за това прибягвам до добавките.

19.12.12
18:14

по-добре започни с това ‘хапвам доста’ и почвай да го оправяш.  Ако имаш желание си има и раздел за храненето.

19.12.12
18:20

казано от TIM на 19.12.12, 11:05:

а се храня доста макар и не чак толкова правилно.

Промени това. Важно е не само колко, но и какво ядеш. Яж и много, и качествено. Нахрани глистите и ще остане и за тебе :D . Прегледай дневници на хора от форума.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 19.12.12 18:23.

Едни хубави витамини +много и качествена храна с която да си набавяш достатъчно калории и белтъчини.

21.12.12
11:21

Имам и още един въпрос: Гейнъра сутрин преди или след ядене да го вземам ? Ако е преди се надувам с 400 гр вода и след това не съм гладен поне два часа.

21.12.12
11:25

Смятай за какво стомахче говорим,щом от 400 гр вода се препълва горкото.Иначе,ако ще се пие по една доза дневно и след тренировка нямаш хранене - там му е мястото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1