22.12.12
17:00
как ви се вижда тази тренировка правя я вече 3-ти път и е мн яко
1 набиране широк надхват 11серии
2набиране подхват 7 серии
3 набиране успореден хват 7 серии
4кофички 11 серии
5лицеви опори 11 серии
6бягане 10-15 минути
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.12.12 11:50.
Защо не правиш по 3-4 серии с тежест ? Според мен ще е по-добре, отколкото да правиш 11 серии от всичко о.О .
1.набиране широк надхват 5 х макс
2.набиране подхват 5 х макс
3.кофички 5 х макс
4.лицеви опори 5 х макс
5.повдигане на краката от вис 5 х макс
6.бягане 10-15 минути
мисля че това ще е наи добре
23.12.12
10:35
И това колко често ще го правиш и колко са ти почивките между сериите и упражненията?
По-скоро трябва да каже колко му е макса,защото ако 2-3 повторения ги брой за серия, то и по 20 серий да прави - все едно.
почивките са ми наи много до минута между сериите и упражненията наи много минута набиранията повторенията варират от 12 до 5 падат наи много кофичките между 12-20 повт и лицевите между 12-20 очаквам коментари добре ли е това
тренирам почти всеки ден когато мога
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Това е форум, а не чат! Моля, редактирайте мненията си когато желаете да добавите нещо към тях!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.12.12 11:54.
23.12.12
11:55
Бройките повторения ми се струват съвсем прилични, почивките също. Мисля, че бройката на повторенията ти варира толкова, защото все пак да тренираш едни и същи мускули всеки ден си иска време все пак да се възстановиш. По-добре си тренирай през ден, за да можеш да се възстановяваш добре и тренировката да ти е максимално ефективна. Другото е както ти казаха и по-горе да пробваш да тренираш и с тежест. Аз лично съм видял полза от набирания и лицеви опори с тежест.
А само така да питам защо не правиш нищо за краката?
за краката при бягането от време на време правя спринтове мисля че добре им се отразява това
23.12.12
12:01
Абе за краката само от тичане и спринтове много маса няма да видиш. Спринтовете и тичането ще те изчистят, защото са си кардио, ще изкараш релеф, ако имаш мускулна маса. Иначе за крака прави клекове за предпочитане с добавена тежест. Нали все пак идеята е да изглеждаш симетрично развит
Мнението беше редактирано от gazena gadinka на 23.12.12 12:02.
абе аз не съм културист бе баце изчиствам си тялото просто не ме интересува да имам мощни крака имал съм тренирал съм футбол клякъл съм със 140 кг и в момента пак са си добре горе долу краката затова е такава идеята
23.12.12
21:18
Ясно просто целиш оформяне и изчистване на горната част. За целта програмата си става. Само като съвет ти казвам, че е добре да се пробваш и на по-силови лостаджийски упражнения - предна везна, планк, силови... От тях качваш повече сила и мускул и съответно мисля, че ще видиш полза.