Кардио преди тренировка за покачване на ММ

Здравейте.
На 19 год.съм, 178см. 80кг.
Като цяло искам да кача ММ, (главно ръце), но имам доста мазнини за сваляне, голяма част от които са по корема. (но не само)
Не искам да минавам на НВД, понеже ще сваля и малкото мускули, които имам и ще изглежда грозно.

Идеята ми е следната...
Рано сутрин - скачане на въже, да кажем за около 30тина минути.. (на гладно) след това закуска.
И вечер, към 16:30, 17:00, отивам на зала
и си правя тренировка за ММ, като след нея примерно 10 мин. бягане на велоергометър-а.

Ще постигна ли ефект в свалянето/качването или да не си губя времето?
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.12.12 23:34.

23.12.12
22:47

Не е задължително да свалиш мускулна маса докато си на НВД... Простотията с рано сутрин бягане и скачане отдавна е в митологията. Каквито и да са ти целите дали отслабване, дали качване на мм, не си ли оправиш храненето не очаквай резултати и по 2 часа кардио да правиш, освен ако не си в калориен дефицит разбира се. Тогава освен мазнини ще свалиш и мм ако не приемаш нещо. Кардиото се прави след тренировка от 12-20 минути и без всякакви найлони и колани около кръста или където и да било, единственото, което ще постигнеш е да се увиеш като мумия и куп негативни ефекти. Имай предвид, че диетата трябва да е индивидуална и какъвто тип да е НВД, ВВД, ВПД, ако не е съставена правилно всяка диета може да бъде опасна. Късмет!

Мнението беше редактирано от liveactive activlive на 23.12.12 22:48.

Храненето ми мисля, че е добре, аз питам за тренирането как да го направя.
П.П
Честита Коледа.

Мнението беше редактирано от Божидар Георгиев на 26.12.12 05:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1