03.09.05
22:09
Kajete mi pLs kakvi rezultati da o4akvam ot tazi kombinaciq ? Vzeh si Creatine i Glutamine na P&B labs…. za 1vi pat piq hranitelni dobafki :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:28.
Май си и първият познат който си ги копува! Пий ги стриктно и кажи ти самия за резултата! Любопитен съм и за цената им!
03.09.05
22:17
cenata e tankaniika
L-Glutamine - 1kg 60lv
Creatine - 1kg 50lv
samo se 4udq kak 6te mi se otrazi dali 6te ima rezultati
Ами пий, набивай дози и се гледай в огледало и се мери с метър! Кантара не се води по него!
според мен си сгрешил като си взел 1кг , ако не дай си боже си адски недоволен (не че имаш база за сравнение) ще ти останат 800грама креатин след първия месец (след който обикновено се препоръчва пауза) , които няма да има какво да ги правиш....
а за ефекта - би трябвало да е доста добър , креатин и глутамин май ми е любимата комбинация :) и енергията ще ти се дигне => желанието за трениране , апетита , също така и след първите видими резултати ще се нахъсаш още повече :)
като странични ефекти - в зареждащия период е възможно да имаш диария и стомашни “притеснения” :P а и по време на тренировка ще плуваш в собстввен сос заради водата която задържаш , ще се потиш доста пвоече от преди , което не е лошо според мен, потенето си е хубаво нещо :)
Успехи и да споделиш резултатите !
04.09.05
08:25
Къде мога да видя цени на Глутамина в другите му разфасофки ? И някой знае ли къде в Пловдив се продават P&B labs ? И това Power & Beauty ли са ? Български ?
04.09.05
09:52
ami az ne sum si vzel 1kg prosto vuv ponedelnik sus edin priatel 6te si zemem i cepim na 2ve :) Pitona me popita za cena i az mu kazah. P&B e bulgarska i o6te nevseizvetna firma i sega se 4ustvam kato opiten mi6ok:(
04.09.05
09:53
tai 4e ako moje da mi predlojite nqkva marka creatin i glutamin s koito efekta da e na 100% 6te sum vu blagodaren:)
много евтини тия добавки бре. фана да си купа по- едно кило и да се размажа :-). при такава цена на дали ефекта ще е поразяващ.
04.09.05
17:13
сайт , ценова листа ? нещо да видим цените как са .. ?
www.power-beauty.com е сайта ама не е обновяван отдавна. горе споменатите добавки от магазина на Евлогий Георгиев ли си ги взел.
04.09.05
21:54
ami az ne sum ot Sofia i tuka vuv Gabrovo 6efa na ftnesa kadeto hodq ima magazin ima si4ko ... Optimum ABB JC MLO P&B Universal… no P&B sa nai eftinite i nqkolko 4oveka mi kzaha 4e ne sa zle kato ka4estvo ama o6te nz ..
offtopic
едит-ни си постовете на кирилицата ,че щее ядосаш управленското тяло :P
10.09.05
00:04
Здрава комбинация преди тренировка 5гр. креатин след глутамин 5гр. +5гр. креатин при мен деиства(4 кила качих сравнително чисто) но цените маи наистина са доста ниски за справка виж в саита на нутрим.