Глинен / чугунен сач - от къде?

24.12.12
16:43

Здравейте, гледам че доста от имащите дневници често хапват месо и зеленчуци на сач. Доскоро не бях опитвал така приготвена храна, но вече мога да кажа, че е страшно вкусна и самия метод дава възможност да се приготвя здравословно. Въпроса ми е откъде мога да си купя сач? Гледам, че в Интернет има разни обяви на разни майстори, които се занимават с изработка на подобни съдове, но предпочитам да ида да си избера на място един голям и един малък. От София съм.
Благодаря предварително!


Весело изкарване на празниците ! :)

24.12.12
20:45

Здравей. Идеята за сач е интересна. Из София по пазарчетата в квартала ти трябва да има. Поне където аз живея има две пазарчета наблизо и съм виждал хора да продават сачове.

24.12.12
22:40

Наистина има доста интересни рецепти, които се явяват много добро разнообразие за вечеря и/или обяд. Например един сач с пилешки филета, лук, чушка, морков и чукнати 2 яйца отгоре е една доста добра алтернатива :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1