25.12.12
00:05
Здравейте, искам да ви попитам 1 въпрос. На 16 съм 1.66 висок и 72 кг.. Както разбирате имам корем.. Ходя на фитнес от 7 месеца имам оформени гърди а ръката ми е 42.. Но мисля вече да почвам и за корема да трен хаха.. А въпросът ми е, Дали първо да тичам няколко месеца с диети и т.н и да отслабна и тогава да тренирам за пло4ки. Или да Изгарям мазнини и тренирам за плочки едно временно..
Ще съм ви много благодарен ! :)
25.12.12
00:06
Опиши си храната и тренировките и ще намерим къде е разковничето на проблема.
Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 25.12.12 02:28.
Плочките са мускул сходен с другите мускули по тялото ти. Без тежки клекове и тяги времето за покачване на мускулната маса на корема е по - голямо. Ако бях на твое място щях да сваля зимата мазнините ( или да се опитам ) до минимум, като за целта ще си набавя нужните програми и хранителни режими и като падна до определени килограми, на които процентите мазнини не изглеждат стресиращо бих започнал да тренирам за мускулна маса. Щом ще ставаш бодибидлър...
Мнението беше редактирано от Acework на 25.12.12 00:25.
25.12.12
01:00
Мой съвет е да не правиш резки промени по отношение на тренировката, за да не загубиш и мускулна маса, която малко или много си изградил и постигнал.
По-добре прочети статиите за въглехидратната ротация и за ниско въглехидратната диета(НВД), която спомага да свалиш по отношение на мазнини и да задържиш мускулната маса. Не само аз а и много други ще ти кажат, че проблема е в неправилното хранене и повечето от нас могат да го оптимизират.
Надявам се поне малко съм помогнал! Успех :)
26.12.12
00:31
1 Ям всичко квот ми падни.
2. братле искъм да направя хубаво тяло до юни/юли
казано от Franko Ferrucci на 26.12.12, 00:31:
1 Ям всичко квот ми падни.
2. братле искъм да направя хубаво тяло до юни/юли
Гоуем си бате!