Много жени много нещо.. :-))

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.09.05
16:17

[quote author=“tigra”]Е аз отдавна съм го направила  :))

хмм... дай линк че май съм окьоравел.. немога да ги намеря :)))

03.09.05
16:21

Не ми се ровичка сега ,виж в темата за женският културизъм :)

03.09.05
16:22

Възхищавам се на Тигра много добре мисли и е далеч от хорските предрасъдъци браво,браво :wink:

LA

03.09.05
16:44

[quote author=“largozol”]
Препоръчвам ти да не псуваш вече.Благодаря за вниманието ivan.shishmanov

//Абсолютно обещавам повече да не употребявам нецензурни(и цинични) изразни средства във милият ни форум...Амин!//

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

03.09.05
18:02

[quote author=“PROMPT”]/off
qk_bik - всички са еднакви батка !
Сега Джипсито се мъчи да предизвика интерес към себе си и уж си има гадже ,а се натиска на Господа !
И уж се прави на непревземаема крепост - ама е мега смешно отстрани!
Ако има нещо да дава на лична .
То нема лошо в това - но е много повърхностно мислене и свалка !
Ма кво ли се чудя - всички женски са еднакви .

Като знам на мен ,какви ми се натискат и като им кажа ,че съм женен се побъркват и дават по-яко !

Според мен мъжа си избира жената ,а не тя него !
Тея където ми се натискат - не ме кефят :)
Няма тръпка така !

/off
И дай да не оспамваме темата - относно снимките на жените !
Която е точна и няма склуполи ще си сложи !
Така е ;)

WORD! :D той Наполеон си го е казал преди много години .... :)
останалите глупости ,които дамата каза изобщо няма и да ги коментирам :)

Дами, все още чакаме ! :)

SI

03.09.05
18:07

Tigra, имаш страхотни мускули. Браво!

M

03.09.05
20:36

,а се натиска на Господа !
Ако има нещо да дава на лична .
Която е точна и няма склуполи ще си сложи !
ето за това говора-изказах си мнението за него а ти и твоите расаждения го искараха на свалка.
и кво излизаш с тоя номер ако си ок ще си я сложиш ако не си я сложиш значи се зле
и за какво ми е да лъжа за гаджето ми и точно теб ли ще лажа или ще трагна да те впечетлявам и да те примамвам.нещо си в грешка.
а за другите ти расъждения нямам думи-за всички сте еднакви

M

03.09.05
20:40

[quote author=“PROMPT”]Ми аз съм мъж бе Господ и съм твърд - не правя евала на никой ;)
казвам си мнението - да не се излага момичето - за нейно добро е и без лоши чуства :))
не мисля че сам се изложила ако вие ако мислите обратното -сори

PR

03.09.05
20:40

@jipsi - не се пали - нищо лично ,ако съм те обидил извинявай ,не е била това целта ми :)

PEACE !

M

03.09.05
20:44

[quote author=“uktc”]Добре де jipsy, толкова ли не можеш да сложиш едно квадратче на главата си и няма да ти се вижда лицето. По чуждестранните форуми всички така правят! Изискват се елементарни умения на Майкрософт Пейнт :). Charmy и ти какъв “риск” поемаш като не ти се вижда лицето?

ще изпратя две снимки на господа щото не можах да ги кача тука обаче после искам да ги изтрие.нямаше да пускам снимка ама иначе ще кажете че сам сам и комплексарка и кво ли още не
вие направо ме разкъсахте.

M

03.09.05
20:49

[quote author=“charmy”]И аз не съм съгласна с момичето, че щом има мъж и жена на едно място непременно има свалка.
имах предвид че ще ще има коментари един кам друг и разни закачки но както и да явно не сам се изразила ясно илил не сте ме разбрали както и да е аз сам на това мнение и това е
и моите приятели са повече маже по се разбирам с тях ама нищо повече

M

03.09.05
20:53

[quote author=“NowIamYourGod”]хмм.. това с квадратчетата на лицето е добра идея.. Нистина, за вас (жените) може да не е интерестно какво сте постигнали, но съм убеден че всички мъже тук с удоволствие биха разгледали снимките ви и ще ги коментират по същия начин по който правят със своите.. разбира се отнесено спрямо женските стандарти и пропорции.. Така че няма какво сами да се дискриминирате, нали идеята е да има равенство.
Която се притеснява и иска да остане инкогнито, да ми прати снимка аз ще я цензурирам (ако тя незнае как).
Поздрави!

ще ти ги пратя на теб щото не успях да ги кача и ти ги пусни някяде  да ги видят  и после ги изтрий.

M

03.09.05
20:58

[quote author=“PROMPT”]@jipsi - не се пали - нищо лично ,ако съм те обидил извинявай ,не е била това целта ми :)

PEACE !

няма нищо не сам си обидила

03.09.05
20:59

[quote author=“jipsi”][quote author=“NowIamYourGod”]хмм.. това с квадратчетата на лицето е добра идея.. Нистина, за вас (жените) може да не е интерестно какво сте постигнали, но съм убеден че всички мъже тук с удоволствие биха разгледали снимките ви и ще ги коментират по същия начин по който правят със своите.. разбира се отнесено спрямо женските стандарти и пропорции.. Така че няма какво сами да се дискриминирате, нали идеята е да има равенство.
Която се притеснява и иска да остане инкогнито, да ми прати снимка аз ще я цензурирам (ако тя незнае как).
Поздрави!

ще ти ги пратя на теб щото не успях да ги кача и ти ги пусни някяде  да ги видят  и после ги изтрий.

благодаря ти, ето ти пощата ми: sclass@mail.bg

M

03.09.05
21:02

къде да ти ги пратя?

03.09.05
21:15

[quote author=“jipsi”]къде да ти ги пратя?

:arrow: sclass@mail.bg

M

03.09.05
21:21

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“jipsi”]къде да ти ги пратя?

пратих ги ама дали успешно неэнам ти кажи

03.09.05
21:26

[quote author=“jipsi”][quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“jipsi”]къде да ти ги пратя?

пратих ги ама дали успешно неэнам ти кажи

:-(( нищо не съм получил..
как и от къде ги пращаш..
ето ти и другата ми поща ако трябва прати го и на двете за всеки случай: sclass@abv.bg

03.09.05
21:30

опаа извинявай.. моя грешка пристигнали са.. много си готина в тялото, сега кажи защото не разбрах добре желанието ти да ги сложа в темата за “вашите снимки” и после да ги изтрия, нали така? След колко време да ги изтрия ако съм те разбрал вярно..
п.п. Една молба, може ли да ми пратиш по пощата нецензурираните, само за мен, няма да ги слагам абсолютно никъде и да ги давам на нокой, 10х

M

03.09.05
21:38

[quote author=“NowIamYourGod”]опаа извинявай.. моя грешка пристигнали са.. много си готина в тялото, сега кажи защото не разбрах добре желанието ти да ги сложа в темата за “вашите снимки” и после да ги изтрия, нали така? След колко време да ги изтрия ако съм те разбрал вярно..
п.п. Една молба, може ли да ми пратиш по пощата нецензурираните, само за мен, няма да ги слагам абсолютно никъде и да ги давам на нокой, 10х

mersi az ve4e ti kazah kakvo mislq za teb
ami pravilno si me razbral a za trieneto primerno utre kato vliza6 v saita.
ami nqma smisal da ti gi pra6tam a i ne se doverqvam ei taka ti si pe4en de i sega ti 4etoh v sladura tova deto s go pisal i rasajdava6 mnogo to4no ama neiskam da ti gi pra6tam….........of sega mi e vatre6no ama naistina nqma smisal i ne se sardi6 nali?

03.09.05
21:47

няма проблем.. това си е твоя работа.. ако ги беше пратила, единственият човек който щеше да ги види (при това от чисто любопитство, без никакви задни мисли) бях аз.. но нз..
Снимките ще ти ги кача в сайта след около час защото сега излизам по работа.

M

03.09.05
21:51

[quote author=“NowIamYourGod”]опаа извинявай.. моя грешка пристигнали са.. много си готина в тялото, сега кажи защото не разбрах добре желанието ти да ги сложа в темата за “вашите снимки” и после да ги изтрия, нали така? След колко време да ги изтрия ако съм те разбрал вярно..

po natam 6te si izvadq edna snimka ot gsma na exspoto ot taq godina se snimah s edin motor ta tam sam s kasket i o4ila i ne mi se vijda po4ti litseto -nqma da me razpoznae6 aka me vidi6 de ta 6te ti q pratq ama ne znam koga.
ako 6te mi pi6e6 o6te ne6to pi6i sega 6toto sled malko 6te izlizam i trqbva da se opravqm
a kaji kade si ka4il snimkite da gi vidq 6toto tsqla no6t 6te mi e tarsene i 6te se izqm ako ne gi vidq predi da izlqza
molqte

M

03.09.05
21:53

[quote author=“NowIamYourGod”]няма проблем.. това си е твоя работа.. ако ги беше пратила, единственият човек който щеше да ги види (при това от чисто любопитство, без никакви задни мисли) бях аз.. но нз..
Снимките ще ти ги кача в сайта след около час защото сега излизам по работа.

samo se razminavameok mersi mnogo i ne se sardi.ne ti se pravq ne6to 6te ti pratq onaq snika aide 4ao i umnata

04.09.05
11:38

А вие двамата що не си чатите на ЛС? Само спамите тука... Sorry za OFF-a   :D

04.09.05
12:09

[quote author=“uktc”]А вие двамата що не си чатите на ЛС? Само спамите тука... Sorry za OFF-a   :D

аа това си е моята тема.. не теб кво ти пречи :wink:
jipsi ще ти изтрия снимките довечера.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1