25.12.12
21:55
Здравейте,
Не съм много наясно с аминокиселините , затова се обръщам към вас и ако може да споделите мнение за тези?
http://www.innerarmour.com/products_bcaa.html
Поздрави
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.12.12 22:08.
Ако са от нашия пазар предполагам, че ще се прекалено оскъпени!
Аз лично бих заложил на малко по-балансирано съотношение на BCAA-тата и бих си взел Scivation Xtend.
25.12.12
23:48
казано от Strelok91 на 25.12.12, 23:41:
Ако са от нашия пазар предполагам, че ще се прекалено оскъпени!
Аз лично бих заложил на малко по-балансирано съотношение на BCAA-тата и бих си взел Scivation Xtend.
Scivation Xtend е супер скъп вариант за BCAA. Вместо това - ВСАА на Пюр са много по-изгодни и никак не лош продукт в този клас.
Нека да ги съпоставим набързо:
BCAA BLAST - 55лв - 308 грама BCAA в разфасовка + 77 грама глутамин - Цена на грам BCAA приблизително 18 ст.
XTEND - 41 Лв - 210 грама BCAA в малка разфасовка + 75 грама глутамин + 30 грама цритрулин малат - Цена на грам BCAA приблизително 19 ст.
Може и да греша в сметките, но поправете ме ако е така. Защо втория вариант да е СУПЕР СКЪП, а другия МНОГО по ИЗГОДЕН?!
Смея и да допълня, че за сметка на Pure, Scivation не се продава само в България! Мога да имам много по-голямо доверие на написаното на техния етикет!
Поздрави!
26.12.12
18:06
Много голям фен съм на Xtend, пия го по 1,5 лъжици в 500мл. вода всяка тренировка и съм адски доволен. Този продукт е най-добрият ,който съм пробвал и реално няма да го заменя с друг продукт.
26.12.12
19:35
Ще пробвам с Scivation Xtend , цената ми изглежда приемлива , а и от мненията Ви останах с впечатлението че продукта си заслужава .. :)
Поздрави