26.12.12
12:06
Написах коментар по този повод, но никой не отговори и реших да пусна тема.
Имате ли някаква представа как мога развия долната част на краката, между глезен и прасеца. Там няма наличие на големи мускули, но се надявам, че би било възможно натрупване на мускулна маса в тази част.
На снимката по-долу ще сложа в скоби, частта за която ви пиша.
Въпросът ми е, мислите ли, че прасеца ми изостава от бедрата ?
26.12.12
12:19
За прасеца спрямо бедрата ти не мисля, че чак изостава, но за точно тая част от краката няма какво да тренираш. Там практически нямаш мускул, който да оформяш. Просто си тренирай прасеца, за да ти е здрав и масивен и крака ще ти изглежда добре.
Няма как да натрупаш мускулна маса на място, където няма мускул. Доколкото разбирам, недоволен си от дължината на мускула на прасеца, искаш да ти е по-дълъг. Дължината обаче е изцяло генетично заложена и за съжаление нищо не можем да направим по този въпрос. Аз, например, имам супер дълъг мускул на бицепса, изобщо не се оформя като топка, ама...
26.12.12
20:20
Мога да ти кажа само едно.Клекове с щанга с големи колограми.Така растат краката най добре(дори и прасецът).Поне като порасне прасецът мясото ,което искаш да развиваш ще е малко по-дебело.
Благодаря ви момчета. Информацията на трима ви ми беше в полза !
Желая весели празници на всички !
27.12.12
19:19
Там има мускул и той се нарича СОЛЕУС.Тренира се с изправяне на пръсти от седеж.
Имаш ли представа каква е разликата в ефективността, между изправяне на пръсти от седеж и на това от стоеж ?
Мнението беше редактирано от Nownownow на 27.12.12 19:51.
27.12.12
20:07
От стоеж се акцентира в горната ,а от седеж в долната част на прасеца .
15.05.13
12:23
казано от Красимир Ников на 27.12.12, 20:07:
От стоеж се акцентира в горната ,а от седеж в долната част на прасеца .
казано от Красимир Ников на 27.12.12, 19:19:
Там има мускул и той се нарича СОЛЕУС.Тренира се с изправяне на пръсти от седеж.
Живи да сте приятелчета,мерси много - спестихте пускане на една излишна тема.
Бел.ред. - вчера точно научих за солеуса и се чудих как да питам,ама ...
Мерси още един път :)
17.05.13
19:55
С това почерняване на краката на 1/2, заради бермудките... тъмната част винаги ще изглежда по-слаба от светлата. Не напразно се препоръчва на слаби хора да носят светли дрехи с едри шарки и на дебелите - тъмни дрехи или ситни шарчици.
В момента се намирам в един хотел в центъра на София - Хотел Ники. Доста е добър и мога да кажа, че имат и чудесен фитнес. Ето тук http://hotel-niky.com/bg/ могат да се видят снимки, а така също и цени за ползване и прочие. Самият хотел Ники е с отлична база и не само фитнеса му е на отлично ниво. Всъщност, ако ги сравнявам по отношение цена - качество, то само хотел Фокус във Варна му съперничи. И онзи хотел е наистина също добър - снимки и повече информация има на официалния им сайт http://hotel-focus-varna.com/.
Мнението беше редактирано от Алина Кали на 07.11.14 14:59.